menu
Steylaerts Logo

Visual Marketing Manager

Steylaerts is dé nummer 1 in badkamerrenovatie, met spectaculaire showrooms in Lier en in Temse. Elk jaar realiseren wij ruim 900 badkamerprojecten. Om nog meer gezinnen te inspireren, zijn we op zoek naar een Visual Marketing Manager.

Hou je ervan om voor elke tekst en voor elk thema op zoek te gaan naar het perfecte beeld? Ken jij de succesformules van goede beelden voor Instagram en Pinterest? Is het organiseren van fotoshoots jouw tweede natuur? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat doet een Visual Marketing Manager?

Onze Visual Marketing Manager is een creativo en een organisator binnen ons team voor al het beeldmateriaal, van A tot Z. Je brieft fotografen, selecteert de juiste beelden en monteert leuke filmpjes. Dat kan heel breed gaan. Van een te gekke gif voor onze interne app tot professionele productfoto’s, van sterke portretten tot strakke beelden van afgewerkte badkamers.

Met jouw gevoel voor vormgeving geef jij onze nieuwsbrieven die ‘je-ne-sais-quoi’. Daarnaast organiseer je mee onze events. Van onze Happy Hour voor de professionele klanten tot gezellige familiedagen en feestjes voor onze werknemers. Je bent immers niet alleen Visual, je bent ook Manager…

Wie ben jij?

Jij bent super creatief en je bent visueel bijzonder sterk. Dankzij jouw relevante ervaring voel je perfect aan welke beeld scoort. Een bank vooruit als je ook nog eens thuis bent in Adobe Photoshop en/of videobewerking.

Je neemt zelf het heft in handen en levert met de regelmaat van de klok kwalitatief beeldmateriaal waarbij onze ogen gaan glinsteren. Uiteraard ben je ook een klepper als het over marketing gaat.

Wat bieden wij jou?

Heel véél! Een boeiende en veelzijdige fulltime functie binnen een erg gezond en dynamisch groeibedrijf. Steylaerts hanteert hoge standaarden op elk vlak en biedt daarom permanente opleidingen op topniveau. Je werkt tegen erg aantrekkelijke voorwaarden, met heel wat extralegale voordelen erbovenop.

We bieden je een vast contract van onbepaalde duur. Je werkt voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Lier, maar bent ook regelmatig aanwezig in onze divisies in Temse en Wijnegem.

Ben jij dé persoon die Steylaerts straks visueel doet schitteren? Stuur dan je cv, motivatiebrief en je portfolio naar vacatures@steylaerts.be. We kijken ernaar uit!