menu
Steylaerts Logo
Badkamerrenovatie Realisaties
voor-en-nafotos-badkamerrealisaties-steylaerts.jpg voor-en-nafotos-badkamerrealisaties-steylaerts.jpg

Realisaties

Bekijk hier enkele van onze duizenden inspirerende badkamerrenovaties en ontdek hoe wij van elke ruimte een indrukwekkende, doordachte badkamer maken.

Efficiënte badkamerrenovatie in Keerbergen

De oude badkamer was de enige doorgang naar de aangebouwde gastenkamer. Erg onpraktisch. Ook vond de klant het vervelend dat de wc in de badkamer was. Voor de nieuwe badkamer splitsten we de ruimte daarom op in drie. We trokken een nieuwe muur op om een gang te maken, met daarin een deur naar een apart toilet. Ook de deur is verplaatst: je geraakt nu enkel in de badkamer via de slaapkamer. Een ‘en suite’-badkamer heet zoiets, een trend die vandaag in opmars is. Langs de andere kant plaatsten we een mooie inloopdouche. Er bleef voldoende ruimte over voor een mooi meubel op maat, en een prachtig vrijstaand bad.

badkamerrenovatie-keerbergen-1.jpg
badkamerrenovatie-keerbergen-2.jpg
badkamerrenovatie-keerbergen-3.jpg

Trendy badkamerrenovatie in Winsele

Een kleurtje in de badkamer zorgt voor een extra opgewekt gevoel. Dat ervaren deze klanten uit Winsele elke dag. De opvallende accentmuur in de inloopdouche maakt hun badkamer persoonlijk en uniek. De trendy kleur van de tegels en het visgraatpatroon geven de wand een dynamische uitstraling. Het karaktervolle blauw van de tegels combineert uitstekend met het wit in de badkamer en de vloer van licht bamboehout.

badkamerrenovatie-winsele-1.jpg
badkamerrenovatie-winsele-2.jpg
badkamerrenovatie-winsele-3.jpg

Minimalistische badkamerrenovatie in Duffel

Deze klanten droomden van een minimalistische badkamer. Volledig prikkelvrij, puur en proper in maagdelijk wit. Daarom plaatsten we uitzonderlijk geen tegels, maar werkten we alles af in beton ciré. Dankij dit waterdicht stucwerk zijn er geen voegen of andere lijnen in de wanden. De hele badkamer is naadloos en vormt één strak geheel. De indirecte verlichting en de douche-elementen in zacht aluminium maken de minimale badkamer helemaal af.

badkamerrenovatie-duffel-1.jpg
badkamerrenovatie-duffel-2.jpg
badkamerrenovatie-duffel-3.jpg

Rustgevende badkamerrenovatie in Temse

In hun nieuwe badkamer wilden deze klanten volledig tot rust komen. Daarom kozen ze een tijdloze zachtgrijze tegel, die we in de hele ruimte plaatsten. Overal dezelfde tegel, voor de vloer, de wanden en zelfs het bad. Enkel de formaten verschillen. De horizontale lijnen in de muur zorgen voor kalmte, sereniteit en rust. Zonder dat het daarom saai hoeft te zijn: elke tegel is verschillend en geeft de badkamer daardoor extra cachet.

badkamerrenovatie-temse-1.jpg
badkamerrenovatie-temse-3.jpg
badkamerrenovatie-temse-2.jpg

Vergrotende badkamerrenovatie in Sint-Niklaas

Een kleine badkamer onder een schuin dak? Ook die valt te vernieuwen. En zelfs aanzienlijk te vergroten! We braken het oude bad uit en vervingen die door een inloopdouche. Omdat de tegels van de vloer gewoon doorlopen en de klant koos voor minimalistische profielen en dragers in aluminium, valt de douche amper op. Zo lijkt de ruimte eens zo groot. De golvende lijnen in de tegels geven een subtiele dynamiek. De knalrode verwarming en design stoel zorgen dan weer voor een pittig contrast.

badkamerrenovatie-sint-niklaas-1.jpg
badkamerrenovatie-sint-niklaas-2.jpg
badkamerrenovatie-sint-niklaas-3.jpg

Robuuste badkamerrenovatie in Keerbergen

Sommige klanten maken het verschil in hun nieuwe badkamer door opvallend sanitair. Prominent in deze badkamer zijn de twee robuuste marmeren waskommen op het badkamermeubel. De donkere schalen combineren prima met de dunne ronde kraantjes van mat goud. Dezelfde kleur komt ook terug in de elementen van de inloopdouche. De vloertegels, die netjes doorlopen in de wanden, zorgen voor een harmonieus geheel zodat alle aandacht gaat naar de kommen op het tablet

badkamerrenovatie-keerbergen-1.jpg
badkamerrenovatie-keerbergen-2.jpg
badkamerrenovatie-keerbergen-3.jpg

Warme badkamerrenovatie in Humbeek

Deze klanten hebben altijd het zonnetje in huis. Ze stelden hun prachtige nieuwe badkamer samen in hout, beige en wit. De opvallendste elementen zoals het badkamermeubel, de scheidingswand en de leuke muurhaken kozen ze in licht hout. Het oorspronkelijke, karaktervolle plafond werd behouden en schilderden we mooi wit, net zoals het witte sanitair. Het warme beige van de tegels verenigt beide kleuren en is daarom de perfecte kleur voor de tegels.

badkamerrenovatie-humbeek-1.jpg
badkamerrenovatie-humbeek-3.jpg
badkamerrenovatie-humbeek-2.jpg

Stoere badkamerrenovatie in Nederokkerzeel

Een badkamer mag ook best een stoere look hebben. Deze realisatie toont nog maar eens hoe bepalend de keuze van tegels is. De grote vierkante tegels in verschillende tinten grijs komen goed tot uiting in deze strakke, geometrische badkamer. Heel prominent is het ligbad middenin. De goed overwogen combinatie van witte én zwarte elementen in het sanitair draagt bij aan de krachtige uitstraling. Puur power!

badkamerrenovatie-nederokkerzeel-1.jpg
badkamerrenovatie-nederokkerzeel-2.jpg
badkamerrenovatie-nederokkerzeel-3.jpg

Eigentijdse badkamerrenovatie in Beauvechain

Een badkamer hoeft niet ruim te zijn om comfortabel te zijn. Het komt erop aan de ruimte slim te benutten. In deze badkamer deelden we de ruimte in twee door een brede glazen douchewand. Links de wastafel, de kast en het toilet, rechts de handige inloopdouche. Aan het einde ervan installeerden we zelfs een zitbank. Door de tegels aan de muren gelijk op te trekken, tot aan het witgeverfde plafond, blijft alles één geheel. Eigentijds, comfortabel én mooi.

badkamerrenovatie-beauvechain-1.jpg
badkamerrenovatie-beauvechain-2.jpg
badkamerrenovatie-beauvechain-3.jpg

Retro badkamerrenovatie in Bertem

Houdt u van een vleugje nostalgie? Deze klanten alvast wel. Daarom vernieuwden we hun badkamer met een heerlijke retro look. Tegen de wanden van hun inloopdouche plaatsten we hippe cementtegels met leuke fifties-patronen. Het vrijstaand ligbad is er één op beschilderde leeuwenpootjes. Zelfs de messing handgrepen van het badkamermeubel ademen de sfeer uit van de goeie oude tijd. Door dit alles te combineren met keramische tegels is de badkamer tegelijkertijd ook tijdloos en nieuw

badkamerrenovatie-bertem-2.jpg
badkamerrenovatie-bertem-1.jpg
badkamerrenovatie-bertem-3.jpg

Scandinavische badkamerrenovatie in Mechelen

In dit herenhuis stond de oude badkamer beneden. Het koppel dat het pand betrekt, wilde die liever boven. Dus toverden we een oude slaapkamer om tot nieuwe badkamer. We voorzagen waterleidingen, verwarming en ventilatie, trokken de scheve muren recht en plaatsten nieuwe tegels en sanitair. De blikvanger is de hippe wand van de inloopdouche, met gedurfde frisgroene tegels in een vrolijk visgraatmotief. Lekker Scandinavisch. Helemaal zoals hun Pinterest-moodboard dat ze op voorhand hadden gemaakt om de stijl te bepalen.

badkamerrenovatie-mechelen-2.jpg
badkamerrenovatie-mechelen-1.jpg
badkamerrenovatie-mechelen-3.jpg

Tijdloze badkamerrenovatie in Heist-op-den-Berg

Hoe bent u er zeker van dat de kleur die u kiest, binnen enkele jaren niet verveelt? Dit koppel koos voor veiligheid. Ze lieten hun volledige badkamer optrekken in lichte grijstinten, die overal bij passen. De kleuraccenten brengen ze dan aan met inwisselbare accessoires: handdoeken, matjes, manden en planten ... Voor elk seizoen een andere kleur. Zo blijft hun tijdloze badkamer altijd modern en zo goed als nieuw!

badkamerrenovatie-heist-op-den-berg-2.jpg
badkamerrenovatie-heist-op-den-berg-3.jpg
badkamerrenovatie-heist-op-den-berg-1.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00


Van 14 juli tot 4 augustus zijn we met vakantie.

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00


Van 14 juli tot 4 augustus zijn we met vakantie.