menu
Steylaerts Logo

Uw voordelen als klant

Vanaf het eerste gesprek is het doel van onze badkamerexperts om u de mooiste en meest comfortabele badkamer te geven.

Bij Steylaerts renoveren we jaarlijks ruim 900 badkamers, dat zijn er bijna 5 per dag. Onze experts hebben dus alle kennis en ervaring in huis om u exact te geven wat u zoekt.

Wij pakken ons werk steeds erg professioneel aan. Zowel in het ontwerp als in de uitvoering streven wij naar de perfecte balans tussen functioneel, duurzaam en mooi. Zo blijft elke badkamer opnieuw een uitdaging en een project op maat van de klant.

Patrick Steylaerts
Patrick Steylaerts CEO Steylaerts

Daarom kiest u voor Steylaerts

Wij maken echt tijd voor u

Alleen als we u perfect begrijpen, kunnen we de badkamer maken die u in gedachten heeft en die voldoet aan uw wensen. Onze badkamerexperts maken
graag tijd om met u te praten en u persoonlijk advies te geven.

Kom met ons praten
Daarom-kiest-u-voor-steylaerts-2.png

Eén aanspreekpunt tijdens de werken

Alle werken worden gecoördineerd en opgevolgd door een project manager. Hij verzekert het vlotte verloop van de werken en beantwoordt al uw vragen. De project manager zal ook regelmatig een bezoek brengen op de werf zelf.

Stel nu al uw vragen aan onze specialisten

Daarom-kiest-u-voor-steylaerts-3.png

Een waterdicht stappenplan

We overlopen samen met u het stappenplan. Zo kan u op elk moment mee volgen en weet u hoever we staan. De werken volgen elkaar naadloos op, zodat alles binnen de afgesproken termijn klaar is.

Bekijk ons stappenplan

We hadden een heel vlot contact met onze project manager. Ik kon op elk moment bij hem terecht met mijn vragen. Handig, zo één enkel aanspreekpunt voor alles!
Dirk & Martine uit Leuven

IJzersterke groei sinds

1961

Steylaerts draagt al 60 jaar de waarden 'kwaliteit' en 'klantgerichtheid' hoog in het vaandel. Dankzij deze visie en de consequent hoge standaarden op elk vlak, groeide de bescheiden eenmanszaak zo uit tot Belgisch marktleider met 100 medewerkers en een omzet van ruim 30 miljoen euro.

Ondertussen is Steylaerts dé referentie op vlak van badkamerrenovaties met 2 grote showrooms van in totaal ruim 4.500 m², ruim 10.000m² magazijnruimte en duizenden gelukkige klanten.

Meer weten?

Daarom-kiest-u-voor-steylaerts-icon.PNG

Binnen en buiten op een 10-tal dagen

Bekijk onze werkwijze

Showroom-Steylaerts.PNG

Laat u inspireren in onze showrooms

Kom eens langs