menu
Steylaerts Logo
50-actie-april-homepage-desktop.jpg 50-actie-april-homepage-mobile.jpg

Badkamerrenovatie

Uw badkamer renoveren? Bij Steylaerts zorgen we voor een badkamerrenovatie van A tot Z, op uw maat. Maak snel een afspraak in onze showroom.

Maak uw afspraak Actie: kies uw korting
Badkamerrenovatie: van ontwerp tot installatie

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Geen probleem. Bij Steylaerts zorgen we voor een nieuwe badkamer, volledig op uw maat.

Bekijk onze aanpak

Zeer vriendelijke ontvangst in de toonzaal. De voorbereidingen, de planning, de organisatie, de orde en opkuis verliepen allemaal vlekkeloos. Directe beschikbaarheid en onmiddellijk opvolging van vragen. Een voorbeeld!

Rudi Verdick

uit Vosselaar

Afgewerkte badkamerprojecten

Steylaerts zorgt voor meer dan 900 nieuwe badkamers per jaar. Bovendien is maar liefst 95% van onze klanten tevreden over zijn nieuwe badkamer. Maar oordeelt u vooral zelf. Onze realisatiefoto's spreken voor zich.

Bekijk alle foto's

afspraak-badkamerrenovatie.jpg
tip-2-grote-vlakken-tegels.jpg
badkamerrenovatie-keerbergen-1.jpg

Inspiratiemagazine Nout

Bent u op zoek naar de nodige badkamerinspiratie? Geen probleem. Ons magazine Nout staat boordevol tips, ideeën, binnenkijkers, en zo veel meer! Lees het inspiratiemagazine meteen online. Liever een fysiek exemplaar? Vul het formulier in, en wij bezorgen u een gratis magazine in uw brievenbus. Veel leesplezier!

Naar inspiratiemagazine Nout

nout-cover-resized.jpg

Voordelen Steylaerts

Bij Steylaerts bent u zeker van een badkamerrenovatie van topkwaliteit. Daarbovenop doet Steylaerts er alles aan om u tevreden te stellen.

Volledige badkamerrenovatie op uw maat
10 jaar garantie op uw badkamerrenovatie
Gedetailleerde planning van de werken
Eén vaste contactpersoon

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Spring eens binnen of maak een afspraak.