menu
Steylaerts Logo

Badkamerrenovatie

Uw badkamer renoveren? Bij Steylaerts zorgen we voor een badkamerrenovatie van A tot Z, op uw maat. Maak snel een afspraak in onze showroom.

Maak uw afspraak

Badkamerrenovatie: van ontwerp tot installatie

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Geen probleem. Bij Steylaerts zorgen we voor een nieuwe badkamer, volledig op uw maat.

Volledige badkamerrenovatie op uw maat
Gedetailleerde planning van de werken
Eén vaste contactpersoon
10 jaar garantie op uw badkamerrenovatie

Bekijk onze aanpak

Zeer vriendelijke ontvangst in de toonzaal. De voorbereidingen, de planning, de organisatie, de orde en opkuis verliepen allemaal vlekkeloos. Directe beschikbaarheid en onmiddellijk opvolging van vragen. Een voorbeeld!

Rudi Verdick uit Vosselaar

Oktoberfeesten

In oktober vieren we de Oktoberfeesten bij Steylaerts.

Kies zelf uw korting

Een gratis muziekinstallatie, gratis vloerverwarming of € 1.000 korting op uw inloopdouche? U kiest volledig zelf uw korting bij uw badkamerrenovatie.

Win 10 wintervakanties

Houdt u van de Oostenrijkse bergen? Bezoek onze showroom, vul het wedstrijdformulier in en met een beetje geluk wint u 1 van de 10 wintervakanties naar Oostenrijk!

Alpenstübe

Elke zaterdag van oktober verwennen we u met onze winterse Alpenbar. Kom genieten van heerlijke Alpenhapjes en -drankjes, uiteraard volledig gratis!

Bekijk actie

Afgewerkte badkamerprojecten

Steylaerts zorgt voor meer dan 900 nieuwe badkamers per jaar. Bovendien is maar liefst 95% van onze klanten tevreden over zijn nieuwe badkamer. Maar oordeelt u vooral zelf. Onze voor en na foto's spreken voor zich.

Bekijk alle foto's

Voordelen Steylaerts

Bij Steylaerts bent u zeker van een badkamerrenovatie van topkwaliteit. Daarbovenop doet Steylaerts er alles aan om u tevreden te stellen.

Volledige badkamerrenovatie op uw maat
Gedetailleerde planning van de werken
Eén vaste contactpersoon
10 jaar garantie op uw badkamerrenovatie

Bekijk al uw voordelen