menu
Steylaerts Logo
Ons aanbod Renovatie bedrijfssanitair
steylaerts-dpg-21-web-kopie.jpg steylaerts-dpg-19-web-kopie.jpg

Renovatie bedrijfssanitair

Ook voor bedrijven en handelszaken voeren we grondige sanitairrenovaties uit. Van klantentoiletten in de winkel tot grote sanitaire ruimtes verspreid over een hele site: Steylaerts renoveert uw bedrijfssanitair.

Is het sanitair in uw kantoorgebouw, winkel of bedrijfssite aan vernieuwing toe?

Raken de toiletten, inrichting en sanitaire installaties verouderd, volgen de herstellingen elkaar voortdurend op en is het tijd voor een duurzame totaalaanpak van de toiletten?

Steylaerts renoveert uw bedrijfssanitair.

In bedrijven, winkels en restaurants: wat wij doen voor een nieuwe familiebadkamer, voeren we even professioneel uit op grotere schaal. U geniet daarbij exact dezelfde garanties.

Project in de kijker: DPG Media


In 2023 realiseerde we bij DPG Media in Vilvoorde ons grootste renovatieproject ooit.
Volgens een strakke planning vernieuwen we maar liefst 20 sanitaire ruimten in één overkoepelend project. De verouderde installaties maken plaats voor een opvallend eigentijds ontwerp met duurzaam sanitair.


Lees verder

Waarom kiezen voor Steylaerts?

patrick.jpg

Bijna 25 jaar ervaring

Met bijna 25 jaar expertise in de renovatie van badkamers kent Steylaerts alle kneepjes van het vak. Voor élke uitdaging hebben wij een oplossing. Die enorme knowhow benutten we bij de renovatie van uw bedrijfssanitair.

i6a1627-kleinst.jpg

Grootste badkamerrenovator in België

Al sinds 1999 is Steylaerts dé nummer 1 in badkamerrenovaties. Een stevige reputatie die we met meer dan 900 nieuwe badkamers per jaar en 95% tevreden klanten blijven bestendigen.

specialistenwerk.jpg

Specialistenwerk

Grote projecten voor bedrijven voeren we met dezelfde zorg en precisie uit als badkamerprojecten voor families. Voor elke klus hebben wij de juiste expert. Kwaliteit gegarandeerd.

Onze troeven

Één aanspreekpunt

Onze project manager coördineert de werken en volgt alles secuur op. Hij/zij is op de hoogte van alle updates. U kunt tijdens de renovatie met alle mogelijke vragen bij hem/haar terecht.

Waterdicht stappenplan

Nog voor de werken starten, overlopen we samen het stappenplan. Zo kunt u op elk moment de ontwikkelingen volgen. Alle werken volgen elkaar naadloos op, binnen de afgesproken termijn.

10 jaar garantie
Op alle renovatiewerken van uw sanitair geniet u 10 jaar garantie*. Dit kunnen we u beloven omdat we echt álle werken uiterst grondig uitvoeren. Voor elke klus hebben we de juiste vakman/vakvrouw.

aanspreekpunt.jpg
stappenplan.jpg
garantie.jpg

Wij renoveren alle types sanitair

Winkels & showrooms
Voor een optimale klantenbeleving trekken wij de kwaliteit van uw winkel of showroom consequent door naar de klantentoiletten.

Bedrijfsgebouwen
Verouderde sanitaire blokken, al dan niet verspreid over de site, toveren we om tot propere hedendaagse sanitaire ruimten.

Openbare instellingen
Steylaerts renoveert het bedrijfssanitair in alle mogelijke types gebouwen. Van nieuwbouw tot beschermd monument.

Restaurants & horeca
Een stijlvol restaurant, café of hotel heeft ook stijlvol sanitair. Steylaerts zorgt mee voor een optimale klantenervaring.

Sport & recreatie
Douches en kleedruimtes in sportcomplexen en zwembaden, toiletten in recreatiedomeinen en vakantieparken.

Sanitairrenovatie van a tot z

Steylaerts regelt álles, tot in de allerkleinste details. Van ontwerp tot realisatie, van uitbreken tot afwerking. Onze vakmannen zorgen voor het totaalplaatje.

Voor aanvang van de werken doorlopen we samen ons gedetailleerd stappenplan, zodat u alle renovatiewerken vlot mee kan volgen. Steylaerts zorgt voor alles, geen zorgen voor u.

Contacteer ons