menu
Steylaerts Logo
vinyl-6.jpg vinyl-6.jpg

Vinyl

Onze vinylvloeren zijn stijlvolle en slijtvaste alternatieven voor echte houten planken.

Volledig waterdicht

Ze zijn volledig waterdicht en voorzien van een montagesysteem voor extra makkelijke installatie. Ze bestaan in alle stijlen, houtsoorten en kleuren en zijn zonder oppervlaktebehandeling onmiddellijk te belopen.

vinyl-5.jpg
vinyl-4.jpg
vinyl-2.jpg

Onderhoudstips

stey-icons-20180104-rgb-02.png

Eerste reiniging na plaatsing

Verwijder eerst al het losse vuil van de vloer met een stofzuiger. Maak de vloer vervolgens schoon met een vochtige microvezeldoek. Gebruik gewoon water tot het water helder is en er geen vuil meer achterblijft.

Lijm, pleister en verf moeten zo snel mogelijk met een doek verwijderd worden. De meeste resten kunnen met water en een gewoon schoonmaakmiddel voor vinylvloeren verwijderd worden.

stey-icons-20180104-rgb-zeeppomp-stroke.png

Regelmatige reiniging

Verwijder al het losse vuil van de vloer met een stofzuiger of borstel. Reinig de vloer vervolgens regelmatig met de aanbevolen vinylreinigerDweil de vloer met een vochtige, niet-pluizende doek of dweil, die in het water met het schoonmaakmiddel gedrenkt is. Veeg de vloer af met een droge doek tot er geen nat meer op de vloer ligt.

stey-icons-20180104-rgb-process-stroke.png

Periodiek onderhoud

Als u uw vinylvloer regelmatig reinigt zoals hierboven beschreven, is er geen specifiek periodiek onderhoud nodig.

Aanbevelingen

vinyl-3.jpg

Door gruis, zand en het verslepen van zware meubels kunnen er krassen in vinyl ontstaan. Om schade te vermijden wordt aangeraden zware meubels altijd op te tillen, een mat te gebruiken onder een bureaustoel en viltjes onder de meubels te plaatsen.

vinyl-1.jpg

Gebruik kwaliteitsvolle deurmatten aan elke buitendeur om te voorkomen dat binnendringend gruis en zand krassen op de vloer veroorzaken. Zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn en regelmatig gereinigd worden om hun doeltreffendheid te bewaren.

vinyl-6.jpg

Volg altijd de instructies vermeld op het schoonmaakmiddel. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, zeep of schuurmiddelen.

Bekijk ons vinyl in onze showroom

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten