menu
Steylaerts Logo
Badkamerrenovatie Toiletrenovatie
toiletrenovatie.jpg bogaert-de-becker-22-03-022.jpg

Toiletrenovatie

Net zoals we van uw oude badkamer een droombadkamer maken, kunnen we dat ook voor uw toilet. Zowel in een bestaand vertrek of als nieuwe ruimte. Want een mooi, modern toilet zet niet alleen de puntjes op de i van uw badkamerrenovatie, maar maakt uw woning ook helemaal af.

Voor het grootste comfort, in het kleinste kamertje

Wat maakt een toilet extra comfortabel? Dat gaat natuurlijk in de eerste plaats over zithouding. Maar ook hygiëne en poetsgemak zijn belangrijk. En laten we ook het esthetische aspect niet uit het oog verliezen. Onze toiletexperts helpen u bij alle drie én zelfs nog verder.

toilet op maat.png

Toilet op maat

Standaard zithoogte van een toilet is 45 cm. Maar deze kan aangepast worden afhankelijk van uw wensen. Steylaerts vertrekt hiervoor van een plan op uw maat.

slimme keuzes.png

Slimme keuzes

Automatisch openen en sluiten? Een subtiel licht dat u ‘s nachts de weg wijst? Aansluiten op regenwater? Of meegaan in de trend van het hyperpopulaire Japans douchetoilet? Alles kan om uw hygiëne en gebruiksgemak te boosten.

unieke sfeer.png

Unieke sfeer

Aansluiten bij de stijl van de andere sanitaire ruimtes in huis? Of juist contrasteren met een subtiele contrastmuur of -nis? Onze toiletexperts zitten vol ideeën om meerwaarde te creëren.

handenwasser.png

Meer dan enkel het toilet

Afwerken met een bijpassend meubel of eye catching handenwasser? We helpen u de juiste keuzes te maken om het esthetische en praktische aspect samen te brengen.

Onze professionele aanpak

Waar we in uitblinken bij de renovatie van uw badkamer, komt net zo goed van pas bij uw toiletrenovatie.

Stap 1 Bezoek aan de showroom

Spring eens binnen of maak uw afspraak in onze showroom. Neem een schets en de afmetingen van uw bestaande toilet mee. U hoeft niet in detail op te meten.

Stap 2 Adviesgesprek en offerte

We bespreken al uw wensen en reeds tijdens uw eerste bezoek krijgt u een ontwerp en een persoonlijke, gedetailleerde prijsofferte.

Stap 3 Sanitair kiezen

U kiest uw nieuwe toilet en toebehoren bij één van onze kwaliteitsvolle partners.

Stap 4 Opmeting en plan

Na uw akkoord komen wij uw project tot in het kleinste detail opmeten. We overlopen met u alle praktische afspraken.
Na de opmeting ontvangt u een orderbevestiging met de finale uitvoeringsplannen en een overzicht van alle gemaakte afspraken.

Stap 5 Renovatiewerken

We vliegen erin... Alle werken volgen elkaar naadloos op volgens een waterdicht stappenplan. Alles wordt afgewerkt tot in het kleinste detail, met een strakke timing, precies binnen uw smaak en uw budget.

Stap 6 Uw nieuwe toilet!

Na gemiddeld 14 dagen is uw nieuwe toilet helemaal klaar. De werken kunnen nu opgeleverd worden zodat u volop kan genieten van uw droombadkamer.

Kamertje apart of totaalproject?

Een toiletrenovatie kan naargelang uw wensen verschillende vormen aannemen. Onze aanpak blijft hetzelfde: altijd strak gepland, inclusief 10 jaar garantie en helemaal volgens uw smaak en budget.

boost de badkamer.png

Boost de badkamer

Badkamerrenovatie of toiletrenovatie? In sommige gevallen is het verstandig niet alleen uw toilet te laten vernieuwen, maar een gedeeltelijke of volledige badkamerrenovatie te overwegen. U kiest zelf hoever u in uw toiletrenovatie wilt gaan.

upgrade bestaand toilet .png

Upgrade uw bestaand toilet

U zou ervan versteld staan hoeveel sfeer u kunt creëren op het kleinste kamertje. Wij strippen alles en bieden u de mogelijkheid uw toilet helemaal opnieuw van scratch heruit te vinden. Nieuwe tegels, nieuwe meubels, nieuw comfort. Wat een wereld van verschil!

nieuw toilet.png

Creëer een nieuw toilet

Waar nodig kunnen wanden worden verplaatst of bijgeplaatst om extra comfort te creëren. Maar ook het doortrekken van nieuwe leidingen voor betere toegankelijkheid of een toilet in de kelder bijvoorbeeld, behoren dankzij nieuwe technologieën (sanibroyeurs) vandaag tot de opties.

toiletrenovatie badkamer.png

Meerdere ruimtes tegelijk aanpakken

Alle sanitaire ruimtes in uw huis tegelijkertijd aanpakken? Dat is slim gezien, ook budgettair. Met een strakke planning en een minimum aan overlast zorgen we voor een vlot verloop en een zo efficiënt mogelijk inzetten van alle mensen en middelen. Goed voor een perfect uitgekiend totaalpakket.

Gepersonaliseerde service

Bij Steylaerts bent u zeker van een toiletrenovatie van topkwaliteit. Daarbovenop doet Steylaerts er alles aan om u tevreden te stellen. Helemaal overtuigd? Kom uw nieuwe toilet passen in onze showrooms in Temse of Lier.

Maak uw afspraak 

stey-icons-20180104-rgb-wc-stroke.png

Volledige toiletrenovatie op uw maat

stey-icons-20180104-rgb-partnership-stroke.png

Eén vaste contactpersoon

stey-icons-20180104-rgb-waarde-stroke-16.png

10 jaar garantie op uw toiletrenovatie*

stey-icons-20180104-rgb-process-stroke.png

Gedetailleerde planning van de werken

Uw toiletrenovatie begint in onze showroom

Spring eens binnen om uw nieuwe toilet te passen of maak hier een afspraak.

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00