menu
Steylaerts Logo
Blog Aanschouw: de badkamers van Beyoncé

Aanschouw: de badkamers van Beyoncé

Inspiratie
Het gaat Beyoncé weer helemaal voor de wind. Ze gaf in 2016 een spetterende stadiontournée, werd onlangs mama van een tweeling en is samen met Jay-Z nog steeds hét powerkoppel van Hollywood. En als je Queen B heet kan er wel wat af, zoals deze villa in East Hampton in New York bijvoorbeeld.

De villa ligt in een luxueuze wijk met een oppervlakte van 8093 m2 waarvan 1115 m2bewoonbaar is. Het stulpje kost maar liefst 22 miljoen dollar. Indrukwekkend is hier zeker en vast een understatement.

Badkamers uit je dromen

De buitenkant van de villa smaakt duidelijk naar meer. En dat deze ‘meer’ ons op onze wenken zal bedienen moeten we niet aan twijfelen. Kijk maar eens naar Queen B haar badkamers! De ene is helemaal wit. Witte tegels, witte muren, witte handdoeken, alles wit. Let ook zeker op het marmeren bad, een prachtstuk in deze badkamer.

De andere badkamer heeft een iets warmere stijl en is vooral bekleed met hout. Deze liefdevolle badkamer is voorzien van een sauna! Ideaal na een dagje hard labeur in de dans- of zangstudio. Of gewoon na een dagje weg met de 3 kiddo’s…

Badkamer-beyoncé-1.png
Badkamer-beyoncé-2.png

Beyoncé en Jay-Z hebben uiteraard niet alleen prachtbadkamers. Heel het huis is een pareltje! Het bewijs zie je hieronder!

Woonkamer-beyoncé.png
Keuken-beyoncé.png
Beyoncé-huis.png

Wil jij ook een Queen B badkamer? Kom met jouw ideeën langs in onze showrooms in Berlaar of Temse. Wij helpen jou naar jouw droombadkamer! Steylaerts verlengt zijn opendeurdagen in oktober! Kom langs en geniet van de verlengde opendeurvoorwaarden. Op zaterdagen verwent een professionele barista u met gratis Italiaanse koffies en dolci!

Maak uw afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten