menu
Steylaerts Logo
Blog Badkamerinspiratie nodig? Kijk dan eens naar deze landen!

Badkamerinspiratie nodig? Kijk dan eens naar deze landen!

Inspiratie
Een badkamer renoveren vraagt wel wat denkwerk. Het is niet zomaar even een verandering maar wel een renovatie waar je nog jaren van moet kunnen genieten! En dan is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Wil je eens iets anders dan de standaard moderne badkamer? Laat je dan inspireren door deze badkamer invloeden!

Franse invloed

Weliswaar een buurland, maar een wereld van verschil in de badkamer. Want wie echt een typische Franse badkamer wil zal toch wat moeten terugdraaien in de tijd. Een badkamer met Franse invloed gaat al snel terug naar de tijd van Louis XIV. Mastodonte spiegels met een grote kader rond, rustieke en zachte kleuren als beige en wit overheersen. De eye-catcher? Een losstaand bad aan het raam met (heel belangrijk), pootjes onder. Een lichte Woodstone of metrotegeltjes maken je Franse badkamer helemaal af!

Franse-invloed.jpg
Franse-invloed-2.jpg
Franse-invloed-3.jpg

Marokkaanse/Spaanse invloed

Mag het wat kleurrijker en warmere invloeden hebben? Dan trekken we meer naar de Zuiderse landen. Spaanse en Marokkaanse badkamerinvloeden verschillen niet zo gek veel.
Wat opvalt is dat kleuren en patronen de bovenhand nemen in deze landen. Breng wat leven in de badkamer met een gekleurde mozaïek of leg eens een retrovloer. Het hoeft niet bombastisch over te komen, maar een accentmuur of enkel de vloer die eruit springt kan al genoeg zijn!

Marrokaanse-Spaanse-invloed.jpg
Marrokaanse-Spaanse-invloed-2.jpg
Marrokaanse-Spaanse-invloed-3.jpg

Scandinavische invloed

Scandinavische invloeden zien we tegenwoordig heel vaak terug komen in onze Belgische badkamers. Simpel, strak en gebruiksvriendelijk is hier de boodschap want less is more. In een Scandinavische badkamer kan je met tegels gaan spelen. Grijze vloertegels gecombineerd met witte muurtegels houden je badkamer fris. Of probeer eens een Woodstone, een echte winner in deze badkamer! Keep it simple is de zin die je in jouw achterhoofd moet houden. Niet te veel ditjes en datjes. Probeer kasten te verbergen door te kiezen voor inbouwkasten! Dan hou je de boel strak en clean!

Scandinavische-invloed.jpg
Scandinavische-invloed-2.jpg
Scandinavische-invloed-3.jpg

Heeft één van deze invloeden je kunnen bekoren? Kom dan snel met jouw badkameridee naar Steylaerts! Onze badkamerexperts helpen je graag om die droom te realiseren. Elke zaterdag van februari leggen we je behalve met opendeur voorwaarden, extra in de watten met gratis pannenkoeken en koffie!
Maak hier alvast een afspraak zodat je onmiddellijk wordt verder geholpen!

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten