menu
Steylaerts Logo
Blog Badkamers onder schuine daken? Tijd om te puzzelen!

Badkamers onder schuine daken? Tijd om te puzzelen!

Veel gestelde vragen
Een vaak voorkomende frustratie bij de renovatie van badkamers is een schuin dak. Heel wat huizen hebben grote daken waardoor de bovenverdieping schuine muren krijgt. Moeilijk in te delen denk je? Onze interieurspecialisten puzzelen graag met jou mee naar jouw ideale badkamer! Kijk maar naar enkele van onze realisaties!

Een schuine wand wil niet meteen zeggen dat je heel wat plaats verliest in de badkamer. Door er creatief mee om te gaan kan je echt heel wat kanten op!

Het bad

De meest gebruikte oplossing is om het bad onder het schuine dak te plaatsen. Een goed idee aangezien je in bad altijd zit of ligt. Dan is een lager plafond dus helemaal geen probleem!

Het-bad.jpg

Radiatoren

Onder een schuin dak is het ook altijd handig om de radiatoren of handdoekdrogers te plaatsen. Deze nemen niet veel plek in en zo kunnen andere muren gebruikt worden als kastruimte bijvoorbeeld!

Radiatoren.jpg

Kasten

Je zou het niet meteen denken maar ook kasten kunnen perfect geplaatst worden op de muur onder een schuin dak. Kijk maar naar dit voorbeeld. De badkamer is strak, het meubel tijdloos en bovendien kan je er nog leuke zaken opzetten zoals plantjes of handdoeken. Extra punten voor sfeer en gezelligheid!

Kasten.jpg

Douche

Het lijkt niet handig maar dat is het wel! We plaatsten onlangs een douche onder de schuine wand van de badkamer. En dat is prima gelukt! Er is plek genoeg om je te wassen en je hebt ook nog plaats om zeepjes neer te zetten!

Douche-onder-schuine-dak.jpg

Toilet

Net als een bad is het toilet ideaal om onder een schuin dak te plaatsen! Omdat je op een toilet neerzit, neem je niet veel plek in! Het is trouwens ook beter om je toilet daar te plaatsen. Dan kan je de rest van de badkamer aankleden met andere leuke zaken!

Toilet.jpg

Accessoires

Heb je nog plek over onder de schuine wand? Dan kan je wat spelen met leuke wasmanden, voetbankjes of de badkamer vuilbak. Opgeruimd staat netjes!

Accessoires-badkamer-onder-schuine-dak.jpg

Een badkamer met schuin dak kan echt optimaal worden ingevuld! Heb jij ook renovatieplannen? Kom zeker langs in onze showrooms. Onze verkoopteams helpen graag met het puzzelen aan jouw droombadkamer.

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00