menu
Steylaerts Logo
Blog Badkamertrends: het huwelijk tussen zwart en wit

Badkamertrends: het huwelijk tussen zwart en wit

Inspiratie
Onze tweede badkamertrend is eentje die heel wat harten sneller doet slaan. Al eeuwen houdt het huwelijk tussen zwart en wit stand. Het blijken de ideale partners te zijn voor de bekleding van de badkamer. En hoe? Check hier de black & white trends!

Vintage of eerder modern?

Met een zwart-witte badkamer kan je heel wat verschillende stijlen aangaan. Het leuke eraan is dat je met geen enkele stijl afbreuk doet aan de zwart-wit combo! Dus relax en ga helemaal voor jouw idee!

Witte muur en zwarte vloer of omgekeerd?

Hoe jij je muren en vloer het liefst invult laten we volledig aan jou over. Geen inspiratie? Wij weten wel wat!

Marmer: plaats een witte marmertegel. Enkel op de vloer of ook op de muur? Dat hangt natuurlijk van je persoonlijke smaak af! Als je badkamer helemaal wit betegeld is kan je uiteraard uitpakken met zwarte meubels bijvoorbeeld.

Witte of zwarte metrotegels zijn heel populair tegenwoordig en ze passen perfect in een zwart-witte badkamer. Fan van beide? Combineer dan door de badkamer te betegelen met witte metrotegels maar de inloopdouche bijvoorbeeld met zwarte tegels.

Geometrische tegels worden niet heel vaak gebruikt. Misschien wel het moment om jouw badkamer er te laten uitspringen tegenover die van jouw vrienden!

Geometrische-tegels.jpg

Simplistische meubels

Heb je gekozen voor witte tegels? Ga dan voor zwarte meubels. Maak er niets bombastisch van maar hou het simpel. Je wilt tenslotte niet dat je muren en vloer verdwijnen door de komst van bijzonder grote meubels.

Simplistische-meubels.jpg

Bad = blikvanger

Wil je een eenvoudige maar strakke badkamer? Kies dan voor 1 kleur, bijvoorbeeld wit. Muren, vloeren, sanitair, alles in het wit. En plaats dan een zwart losstaand bad. Boem, eyecatcher van je badkamer!

bad-is-blikvanger.jpg

Wie de klassieke zwart-wit combinatie goed toepast maakt van zijn badkamer een parel in no time. Stijlvol maar clean is een look die veel mensen kunnen bekoren in de badkamer. Ben jij helemaal in to zwart en wit? Kom langs bij Steylaerts in één van onze showrooms in Berlaar of Temse! Tot eind september opendeur met een gratis glaasje bubbels, koffietje en heerlijke wafels!

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten