menu
Steylaerts Logo
Blog Belg spendeert gemiddeld meer dan 4 uur in de badkamer per week

Belg spendeert gemiddeld meer dan 4 uur in de badkamer per week

Veel gestelde vragen
Wie brengt er veel tijd door in de badkamer? Inderdaad, wij Belgen. Volgens een onderzoek van het onderzoeksbureau GfK brengen de Belgen gemiddeld 4,2 uur per week door in de badkamer. Een prestatie waar we best fier op mogen zijn!

Cliché bevestigd

Het cliché ‘vrouwen spenderen meer tijd in de badkamer dan mannen’ wordt nu ook bevestigd. 79% van de bevraagde vrouwen zegt langer in de badkamer te staan dan hun partner. Anderzijds zeggen slechts 57% van de bevraagde mannen langer in hun badkamer te staan dan hun partner.

Italië is numero uno!

Het onderzoeksbureau vroeg aan 27.000 internetgebruikers in 22 landen hoeveel tijd ze wekelijks in de badkamer spenderen aan scheren, wassen, aankleden, … Italië is duidelijk het land met de meeste ijdeltuiten want zij spenderen maar liefst 5,5 uur in de badkamer. Zij worden gevolgd door Argentijnen en Amerikanen met een gemiddelde van 5 uur en een kwartier. De hekkensluiters zijn de Chinezen. Zij brengen ‘maar’ 3 uur per week in de badkamer door.

Conclusie

De conclusie die we hieruit kunnen trekken is dat de badkamer één van de belangrijkste plekken van het huis is. En die moet er dan toch piekfijn uitzien? Ben je de jouwe beu? Kom dan zeker eens langs bij Steylaerts en vertel ons over jouw badkamerdroom! Wij helpen je graag verder!

Tijdens onze opendeur in september kan je elke zaterdag genieten van gratis wafels, een heerlijke koffie of een glaasje bubbels!

Tot snel in één van onze showrooms!

Maak hier een afspraak!

Belg-spendeert-gemiddeld-4-uur-in-badkamer.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten