menu
Steylaerts Logo
Blog Doucherenovatie: de slimste oplossing

Doucherenovatie: de slimste oplossing

Veel gestelde vragen

Gepersonaliseerde doucherenovatie

Steylaerts renoveert uw badkamer, volledig op uw maat. Van de eerste ideeën, het ontwerp, de breekwerken, de stapsgewijze opbouw en plaatsing tot en met de volmaakte afwerking: Steylaerts regelt álles. En dat allemaal volgens een strakke timing en binnen uw budget.

Wat Steylaerts doet om een volledige badkamer te renoveren, dat kunnen we ook om alleen het douchegedeelte te vernieuwen. Weg met dat oude bad, en een prachtige inloopdouche in de plaats. Ook die kan volledig gepersonaliseerd: met de tegels, douchewand, doucheset, een eventuele nis in de muur, tot zelfs verlichting en verwarming. Alles precies zoals u het wilt.

Dezelfde voordelen als bij een badkamerrenovatie

Dankzij de enorme ervaring in de renovatie van badkamers bent u bij Steylaerts zeker van een doucherenovatie van topkwaliteit. U krijgt daarbij ook dezelfde voordelen als bij een volledige badkamerrenovatie:

  • u bepaalt tot in de puntjes hoe uw nieuwe inloopdouche eruit ziet.
  • u krijgt op voorhand een gedetailleerde planning van alle werken
  • u kunt tijdens de werken rekenen op één vaste contactpersoon
  • u krijgt 10 jaar garantie op uw doucherenovatie

Stijlvolle design douchegoten

De look van uw nieuwe inloopdouche hangt af van uw keuze van tegels, douchewand én het gootje voor de afvoer van het water. Daarvoor vertrouwen wij op de douchegoten van Carrodrain. Die blinken uit in eenvoud en perfectie. Mooi minimalistisch, verbluffend slim ontworpen en met een meesterlijk design. Deze douchegoten bestaan in verschillende types en kleuren. U vindt zo gegarandeerd de goot die bij uw nieuwe inloopdouche past.

Puur genieten in de inloopdouche

Met een doucherenovatie is het puur genieten op élke leeftijd. Jonge ouders kunnen samen douchen met hun kinderen in een leuke, kindvriendelijke inloopdouche. Zakenmensen die niet graag tijd verliezen, hoeven na een drukke werkdag geen heel bad meer te laten vollopen, maar stappen rechtstreeks in de douche om te relaxen. En voor wie thuis wil genieten van een oude dag, maar niet zo vlot meer in of uit bad geraakt, is zo’n veilige inloopdouche een godsgeschenk.

Doucherenovatie of badkamerrenovatie?

U wilt een nieuwe inloopdouche en overweegt een volledige badkamerrenovatie, maar u weet niet wat te kiezen? Kom langs bij Steylaerts en bespreek uw wensen. Onze adviseurs denken met u mee, vergelijken de voordelen van beide types renovatie en helpen u de juiste beslissing te nemen.

Lees meer over doucherenovaties

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten