*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog Een buitendouche is een top idee en wel hierom!

Een buitendouche is een top idee en wel hierom!

Veel gestelde vragen
Een buitendouche is iets dat we heel vaak terugzien in warme landen of op vakantie. Maar in ons Belgenlandje zijn er heel weinig mensen die een buitendouche hebben staan. Toch is het echt een hebbeding. We leggen graag uit waarom!

Met de hete zomertemperaturen in zicht (of zo is toch voorspeld) kan een douche in de buitenlucht zoveel deugd doen! Je koelt meteen af en terwijl schijnt het zonnetje op je gezicht! Beter kan het niet worden. En geef nu toe, wie wil nu in een drukkend warme badkamer gaan douchen met deze temperaturen als het buiten ook kan?

Wie kinderen heeft zal ook meteen het gebruiksgemak ervan inzien. De hele namiddag in de zandbak of in de tuin gespeeld? Vermijd al die vreselijke zandkorrels of grassprieten in je huis door je kinderen eventjes snel onder de buitendouche te zetten. Klaar is kees!

Mensen die een ingebouwd zwembad hebben zetten ook al eens makkelijk een buitendouche om zich te kunnen afspoelen voor én na het zwemmen. Maar een buitendouche hoef je niet enkel te hebben als je een zwembad laat plaatsen, integendeel zelfs! Wie geen zwembad wil of kan kopen kan gerust verkoeling zoeken met een buitendouche tijdens zwoele zomerdagen!

Een buitendouche kan ook in alle vormen en maten! Simpel, met hout, een cabine van steen, natuurlijk, als een soort waterval, … Je kan het zo gek niet bedenken! Laat je alvast even meeslepen door volgende fantastische buitendouches!

Buitendouche-1.jpg
Buitendouche-2.jpg
Buitendouche-3.jpg
Buitendouche-4.jpg

Helemaal weg van buitendouches? Wij ook!

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00