*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog Een compacte badkamer met de nodige luxe? Het kan!

Een compacte badkamer met de nodige luxe? Het kan!

Veel gestelde vragen
Stel, je wil je badkamer laten renoveren van je oude badkamer naar een luxueuze grote badkamer. Alleen heb je daar de mogelijkheid niet toe. Niet getreurd want met deze tips maak je van je kleine badkamer een luxe-pronkstuk!

Douchekop

In een badkamer is de douche uiteraard één van de belangrijkste zaken. Wil je die wat luxueuzer maken? Ga dan voor een rainshower! Het voelt alsof je onder een waterval aan het douchen bent en dit brengt je level van ontspanning tot het maximum!

Verstelbare-douchekop.jpg

Muziekinstallatie

Ben je een danser of zanger in de badkamer? Dan is een ingebouwde muziekinstallatie echt iets voor jou! Je favoriete muziek of radiozender is maar één klik van je verwijderd! Bovendien zorgen onze specialisten ervoor dat deze naadloos wordt weggewerkt. Je ziet de installatie bijna niet!

Muziekinstallatie.jpg

Verlichting

Verlichting maakt of kraakt een kleine badkamer. Je moet alle hoeken goed verlichten zodat je je badkamer niet kleiner maakt! Hoe meer licht, hoe groter de badkamer toont!

Om de badkamer er iets chiquer te laten uitzien kan je werken met led strips. Die kan je onder een meubel plaatsen of inwerken in nissen of muren. Zo zorg je voor een extra beleving in de badkamer! Bovendien kan je led strips van kleur laten veranderen!

Verlichting-in-badkamer.jpg

Meubels

Bij een badkamerrenovatie ga je al snel een nieuw meubel zoeken! Denk er goed over na dat dat hét juiste meubel wordt. Vaak zien we dat mensen een te groot meubel willen waardoor ze hun badkamer gaan verkleinen. Neem een meubel op maat van de badkamer! Bombastische of zware meubels raden we af in een kleine badkamer. Ze nemen veel plaats in en zijn vaak niet heel efficiënt in gebruik.

Meubels-in-badkamer.jpg

Accessoires

Om het helemaal af te maken zoek je enkele leuke accessoires. Wat wij vaak zien is dat grote spiegels een pluspunt zijn in kleine badkamers! Ze tonen de ruimte groter dan ze in werkelijkheid is! Om het luxueuze gevoel helemaal naar boven te brengen kan je ook voor gouden accenten gaan. Neem gouden kranen of leuke mandjes en zeeppotjes.

Een mooie badkamerplant kan ook wonderen doen! Tips nodig? Ontdek hier enkele leuke planten voor in de badkamer!

Accessoires-in-compacte-badkamer.jpg

U wil uw badkamer renoveren? Kom dan zeker eens langs in één van onze showrooms!

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00