menu
Steylaerts Logo
Blog Halloweenfeestje? Zo maak je van je badkamer de griezeligste plek!

Halloweenfeestje? Zo maak je van je badkamer de griezeligste plek!

Inspiratie
Bijna Halloween! Tijd om die enge kostuums uit de kast te halen en kilo’s snoep te kopen! Heb je een Halloweenfeestje bij je thuis? Zorg dan dat je gasten deze avond nooit vergeten! Hoe je dat doet? Door de badkamer te versieren natuurlijk! Hierbij alvast enkele tips voor ultiem griezelplezier:

Kaarsen

Niets enger dan een donkere badkamer die enkel verlicht wordt door kaarsen! Plaats kaarsen op je badkamermeubel of in de douche. Draai je lampen ook uit! Zo hebben de gasten ook geen kans om licht aan te steken! Pas wel op met badmatten en handdoeken! We willen niet dat je badkamer in vlammen opgaat!

Kaarsen-in-de-badkamer.jpg

Een bad vol viezigheid

Wie een bad heeft kan daar zeker gebruik van maken! Verstop er een enge pop in en bedek deze met bladeren, vals bloed, spinnen en ander ongedierte. Je gasten zullen niet weten wat ze zien als ze jouw badkamer in gaan!

TIP: wrijf ook vals bloed over de muren van je badkamer! Dan lijkt er een heus gevecht geweest te zijn!

Bad-vol-viezigheid.jpg

Badkamer accessoires

Om het helemaal af te maken kan je de typische badkamerspullen wat bloederiger maken! Handdoeken vol bloed of een badmat met bloederige voeten. Laat het eruit zien alsof iemand heel veel moeite heeft gehad om uit die badkamer te geraken!

Final touch

Geluiden zijn zowat het engste wat je kan doen als final touch! Geestgeluiden, een uil, geritsel van bladeren, … Geloof ons, je gasten gaan maar 1 keer in de badkamer durven komen!

Zo, je Halloweenfeestje kan beginnen! Maar let op met kinderen! We willen niet dat ze de rest van hun leven nachtmerries hebben over de badkamer!

Laat de enge Halloweennacht maar beginnen! MOEHAHAHAHA!

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten