menu
Steylaerts Logo
08 mei 2018

Hoogtechnologische snufjes in de badkamer!

De technologie staat niet stil. We hebben voor alles wel een technologisch snufje en robots zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte mensen. Ook voor de badkamer zijn er heel wat high tech zaken die ons leven makkelijker maken.

Intelligente douche

De douche die je op jouw maat kan aanpassen, dat is het idee achter de intelligente douche. De douche is uitgerust met een bedieningspaneel waarmee je de kracht van het water alsook de temperatuur bepaalt. Sommige intelligente douches hebben zelfs een knop voor sfeerverlichting of om het debiet in te stellen. Het grootste voordeel aan zo'n intelligente douche is de tijd die je kan instellen. Dan stopt de douche automatisch wat dan weer waterbesparend is!

De televisiespiegel

Fantastisch idee voor de Netflixers onder ons die graag al eens relaxen in de badkamer. Geen geknoei meer met ipads, televisies die niet tegen water kunnen of laptops. Deze televisiespiegel zegt het zelf: het is een televisie en spiegel in één. Je kan er makkelijk je favoriete programma’s op bekijken en terwijl je make-up aanbrengen of baard trimmen. Steylaerts installeert ook zelf televisiespiegels! Iets voor jou?

Waterpebble

De milieubewuste mensen onder ons zijn helemaal fan van de Waterpebble. Dit LED-systeem laat u douchen in vier minuten. Tegenwoordig staan we al snel 8 à 9 minuten onder de douche. Dezelfde handeling kan ook veel sneller. De Waterpebble geeft met een rood licht aan wanneer u moet stoppen met douchen. Je wordt gestimuleerd om de douche sneller te verlaten en bespaart zo 40 liter per douchebeurt!

Futuristische toiletten

Een toilet waarbij je geen papier of handen nodig hebt. Het bestaat al lang maar is niet populair bij ons. In Azië daarentegen zijn ze al lang fan! Deze toiletten maken gebruik van watersproeiers met een aangenaam temperatuurtje en een droger. Het klinkt bizar maar is wel hygiënisch!

Er staat ons dus nog heel wat te wachten in de nabije toekomst! Kijk jij ook uit naar deze snufjes? 
 
Een Steylaerts snufje ontdekken? Kom dan snel onze ingebouwde muziekinstallatie ontdekken in onze showrooms! Tot eind mei krijgt u deze gratis bij aankoop van een badkamerrenovatie!

Ontdek de actie hier

Deel deze pagina