*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog INSPIRATIE: 5 badkamerstijlen uit onze showrooms

INSPIRATIE: 5 badkamerstijlen uit onze showrooms

Veel gestelde vragen

Elke persoon heeft een andere interieurstijl. Of dat nu klassiek, modern of rustiek is, elke stijl heeft zijn charme! In onze showrooms brengen we elke badkamerstijl naar voor. We hebben er voor u 5 uitgelicht. Ontdek ze hieronder!

Retro

Retro of vintage is sinds vorig jaar weer heel hard in trek. In combinatie met moderne meubels komen retro tegels helemaal tot hun recht. Maar met klassieke toetsen heeft retro echt wel zijn charme! Zie hier onze Pallio en Villeneuve collectie! De retro tegels van Villeneuve combineren we met de strakke grijze tegels van de Pallio reeks! De blauwe retro tint geeft een fris gevoel in de badkamer. Zet een klassiek bad als eyecatcher in het midden en je stijlvolle badkamer is af!

Retro-badkamer.jpg
Retro-badkamer-2.jpg

Modern en eenvoudig

Het moet niet altijd bombastisch of met hevige kleuren zijn. Deze badkamer gaat helemaal voor strak en modern. De Corbusier zorgt ervoor dat een badkamer in alle eenvoud en strakheid toch de harten van heel wat klanten kan veroveren! Het is één van de populairste tegels uit ons assortiment! Heeft het voor jou te weinig cachet? Dan hebben wij de oplossing! Breng een extra touch toe door de Corbusier te combineren met de Arizona tegel. Deze patroontegel geeft schwung aan de strakke badkamer!

Modern-en-eenvoudige-badkamer-1.jpg
Modern-en-eenvoudige-badkamer-2.jpg

Blauwe steen

Wie dacht dat blauwe steen niet vaak in een badkamer gebruikt werd is mis! Het is weliswaar imitatie van blauwe steen maar hé het ziet er exact hetzelfde uit! Met de Blueline tegels kan je heel wat. Enkel de vloer of muur, in de douche en zelfs rondom het bad. Het maakt niet uit waar precies je de tegel plaatst, de strakke stijl komt altijd tot z’n recht. De Blueline is ook makkelijk te combineren met andere tegels zoals we hier in onze toonzaal hebben gedaan. Dankzij het patroon is het een hele onderhoudsvriendelijke tegel. Vuil is amper te zien en dankzij de vlakke textuur van de tegel is vuil makkelijk te verwijderen.

Blauwe-steen.jpg
Blauwe-steen-2.jpg

Klassiek

Marmer zal altijd een hoog klassiek gehalte hebben in de badkamer. Deze tegel staat voor elegantie en strakheid. Ben jij zo iemand? Dan is de marmertegel zeker iets voor jou! Marmer straalt ook een tijdloze stijl uit en zal binnen 20, 30 en zelfs 50 jaar nog in de smaak vallen. Maar durf ook wel eens te experimenteren! Leg een Woodstone op de vloer! De keramische variant van parket straalt dezelfde warmte uit als zijn houten broertje maar is dankzij de keramische kenmerken ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer. Het strakke van marmer gecombineerd met het warme karakter van de Woodstone is een topcombo!

Klassiek-1.jpg

Industrieel

Voor de durvers onder ons hebben we ook een leuke badkamer klaarstaan met een prachtige tegel: de Ferrum! Deze tegel heeft een industriële look en is al wat gewaagder voor in de badkamer. Maar wie er een strakke badkamer op nahoudt kan op beide oren slapen dat de tegel helemaal tot z’n recht zal komen! De Ferrum tegel staat bekend om z’n pit en karakter en past met vrijwel elk badkamermeubel. Er zijn 3 kleuren beschikbaar: taupe, ferro en ecru. De taupe en ferro kleuren zijn wat de stoerdere types in deze reeks. Ecru is voor de mensen bij wie de badkamer zeker mag opvallen maar in een iets zachtere tint. En daar is de Ferrum ecru ideaal voor!

Industrieel-1.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00