menu
Steylaerts Logo
Blog Steylaerts zamelt 12.000 euro in voor vzw Den Brand

Steylaerts zamelt 12.000 euro in voor vzw Den Brand

Veel gestelde vragen
Op zaterdag 1 september opende Steylaerts haar nieuwe vestiging te Lier in aanwezigheid van ruim 700 mensen. Naast klanten en medewerkers van Steylaerts tekenden ook een aantal BV’s en heel wat politici present. Steylaerts had aan de genodigden gevraagd om geen cadeaus of bloemen te geven maar om een gift te doen aan Den Brand, een vzw die al meer dan 35 jaar volwassenen met een beperking opvangt en begeleidt.

Die oproep werd massaal gevolgd. Er werd in totaal maar liefst 12.475 euro gestort. “We zijn heel fier om te kunnen melden dat we zo’n groot bedrag hebben kunnen inzamelen voor vzw Den Brand”, zegt CEO Patrick Steylaerts, “bij elk groot evenement kiezen we een goed doel dat we willen steunen. Dat schenkt ons meer voldoening dan cadeaus of bloemen. Het succes van ons initiatief geeft nog meer kleur aan de opening van onze nieuwe showroom in Lier.”

Ook algemeen directeur Jo Stas van Den Brand is tevreden: “We zijn overdonderd door het grote bedrag dat is ingezameld. We zijn de firma Steylaerts hiervoor heel dankbaar. Met het geld gaan we onder andere de snoezelruimte in ons dagcentrum in Lier herinrichten. Verder gaan we een geluidsinstallatie met computer installeren, zeteltjes aankopen en de hele ruimte wat opsmukken. Zo kunnen we onze gasten in een gezellige ruimte opvangen.”

Steylaerts-zamelt-geld-in-voor-vzw-den-brand.jpg

Rijn Tiebos (projectverantwoordelijke Den Brand), Jo Stas (algemeen directeur Den Brand), Patrick Steylaerts (CEO Steylaerts)

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00


Van 14 juli tot 4 augustus zijn we met vakantie.

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00


Van 14 juli tot 4 augustus zijn we met vakantie.