search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

Werken bij Steylaerts

Steylaerts is een dynamisch bedrijf in volle groei en altijd op zoek naar extra talent. Potentieel is belangrijker dan welk diploma je behaald hebt. Een kinesist kan een prima verkoper zijn, een bakker een geweldige magazijnier en een criminologe een uitstekende project assistant…

Dit zijn drie reële voorbeelden van Steylaerts-medewerkers die bewijzen dat voor ons enkel de juiste motivatie van belang is. Wij stomen je dan met opleiding en coaching op topniveau wel verder klaar voor de strijd.

Laat van je horen als je de Steylaerts-kriebel voelt, dan praten we samen over je carrièremogelijkheden.

stey-icons-waarde-outline.svg

Onze waarden

Wat je bij ons mag verwachten: Autonomie, respect, opleiding, doorgroeimogelijkheden, visie én een dynamische werkplek

stey-icons-sfeer-outline.svg

De Steylaerts-sfeer

Hard werken betekent ook regelmatig samen stoom afblazen. Wij zijn een hechte groep die vaak samen dingen doet, wij vinden een toffe werksfeer erg belangrijk!

Snuif de Steylaerts-sfeer op

stey-icons-vacatures-outline.svg

Vacatures

Ben jij iemand die wil meedraaien in een groeiend bedrijf en denk je dat je in onze ploeg zou passen? Laat dan zeker van je horen als je de Steylaerts-drive voelt, wij behandelen je sollicitatie met de grootste zorg!

Kom het team versterken

Autonomie-Steylaerts.jpg

Autonomie

We geven onze mensen de ruimte en de verantwoordelijkheid om hun job goed te kunnen doen. Ze worden nauw betrokken bij elk veranderingsproces zodat ze dit mee vorm kunnen geven.

Respect-Steylaerts.jpg

Respect

Respectvol omgaan met mekaar is vanzelfsprekend bij Steylaerts. Mensen kunnen zichzelf zijn en voelen zich goed en geaccepteerd. Het jarenlang hameren op deze waarde heeft ondertussen gezorgd voor een bijzonder collegiale en vriendschappelijke sfeer over de diensten en vestigingen heen. Iedereen kent iedereen.

Opleiding-Steylaerts.jpg

Opleiding

In een bedrijf dat op alle vlakken de vinger aan de pols houdt, is de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers uiteraard cruciaal. 

Daarom voorzien we voor elke medewerker jaarlijks een opleidingsplan met meerdere opleidingen op maat.

Doorgroeimogelijkheden-Steylaerts.jpg

Doorgroeimogelijkheden

Straffe mensen verdienen straffe kansen. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers gelukkig zijn en blijven en dat ze hun ambities kunnen waar maken. Elke nieuwe vacature wordt eerst intern bekend gemaakt.

Visie-Steylaerts.jpg

Visie

Wij communiceren heel transparant en open met elkaar. Elke medewerker weet waar we naartoe willen en wat zijn of haar rol daarin zal zijn. En onze deur staat altijd open want de communicatielijnen zijn bij Steylaerts erg kort.

Dynamische-werkplek-Steylaerts.jpg

Dynamische werkplek

Werken bij Steylaerts betekent dat je terecht komt in een inspirerende en bijzonder dynamische omgeving waar groei en vooruitgang vanzelfsprekend is en waar je kan werken met de allernieuwste technologieën.

Onze vacatures

Ben jij iemand die wil meedraaien in een groeiend bedrijf en denk je dat je in onze ploeg zou passen? Laat dan zeker van je horen als je de Steylaerts-drive voelt, wij behandelen je sollicitatie met de grootste zorg!

"Als ex-bankier was ik hooguit een geïnteresseerde leek wat de bouwsector betreft. Maar de opleiding bij Steylaerts was écht van een bijzonder hoog niveau. In een mum van tijd had ik alle nodige technieken en vaardigheden onder de knie.“

Roel adjunct technisch directeur
Roel

“Ik ben in 2015 bij Steylaerts begonnen als vloerder. Sinds 2019 ben ik project manager. Het is echt typisch voor Steylaerts dat mensen als ikzelf zo’n kansen krijgen en dat zo wordt geïnvesteerd in opleiding en coaching.”

Matthias Project Manager
Matthias

Heb jij een vraag voor je toekomstige collega's?

Stel ze hier, je krijgt binnen de 2 werkdagen antwoord!

Stel ons uw vraag

Joni, Sophie en Sven
project assistant, showroom designer, project manager