menu
Steylaerts Logo
banner-bovenaan.png banner-bovenaan.png

Werken bij Steylaerts

Wil je graag ons fantastische team versterken? Bekijk hieronder onze vacatures en neem al eens een kijkje achter de schermen. #wearefamily

Welkom bij de Steylaerts familie

Steylaerts is een echt familiebedrijf. In 1961 richtte Jos Steylaerts het bedrijf op als marmerbewerker. Vandaag is Steylaerts uitgegroeid tot een prachtige kmo met bijna 100 medewerkers. Stuk voor stuk mensen die perfect bij het bedrijf passen. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Onze medewerkers nemen je in onderstaande video graag mee voor een blik achter de schermen.

Steylaerts, hier staan we voor

Steylaerts is een dynamisch bedrijf in volle groei en altijd op zoek naar extra talent. Potentieel is belangrijker dan welk diploma je behaald hebt. Een kinesist kan een prima verkoper zijn, een bakker een geweldige magazijnier en een criminologe een uitstekende project assistant…

Dit zijn drie reële voorbeelden van Steylaerts-medewerkers die bewijzen dat voor ons enkel de juiste motivatie van belang is. Wij stomen je dan met opleiding en coaching op topniveau wel verder klaar voor de strijd.

Laat van je horen als je de Steylaerts-kriebel voelt, dan praten we samen over je carrièremogelijkheden.

img-2776.jpg

Onze waarden

Wat je bij ons mag verwachten: autonomie, respect, opleiding, doorgroeimogelijkheden, visie én een dynamische werkplek.

De Steylaerts-sfeer

Hard werken betekent ook regelmatig samen stoom afblazen. Wij zijn een hechte groep die vaak samen dingen doet. We vinden een toffe werksfeer erg belangrijk!

autonomie.jpg

Autonomie

We geven onze mensen de ruimte en de verantwoordelijkheid om hun job goed te kunnen doen. Ze worden nauw betrokken bij elk veranderingsproces zodat ze dit mee vorm kunnen geven.

respect.jpg

Respect

Respectvol omgaan met mekaar is vanzelfsprekend bij Steylaerts. Mensen kunnen zichzelf zijn en voelen zich goed en geaccepteerd. Het jarenlang hameren op deze waarde heeft ondertussen gezorgd voor een bijzonder collegiale en vriendschappelijke sfeer over de diensten en vestigingen heen. Iedereen kent iedereen.

opleiding.jpg

Opleiding

In een bedrijf dat op alle vlakken de vinger aan de pols houdt, is de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers uiteraard cruciaal. Daarom voorzien we voor elke medewerker jaarlijks een opleidingsplan met meerdere opleidingen op maat.

ambitie.jpg

Ambitie

Straffe mensen verdienen straffe kansen. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers gelukkig zijn en blijven en dat ze hun ambities kunnen waar maken. Elke nieuwe vacature wordt eerst intern bekend gemaakt.

visie.jpg

Visie

Wij communiceren heel transparant en open met elkaar. Elke medewerker weet waar we naartoe willen en wat zijn of haar rol daarin zal zijn. En onze deur staat altijd open want de communicatielijnen zijn bij Steylaerts erg kort.

dynamisch.jpg

Dynamische werkplek

Werken bij Steylaerts betekent dat je terecht komt in een inspirerende en bijzonder dynamische omgeving waar groei en vooruitgang vanzelfsprekend is en waar je kan werken met de allernieuwste technologieën.

“Ik begon bij Steylaerts als sales assistant. Twee jaar later al regelde ik het transport van tegels uit Spanje en Italië. Leuk dat ik het vertrouwen kreeg en zo snel kon doorgroeien."

chloe-vanstrydonk-quote2.png

Chloé

Bestelverantwoordelijke

Onze vacatures

Ben jij iemand die wil meedraaien in een groeiend bedrijf en denk je dat je in onze ploeg zou passen? Laat dan zeker van je horen als je de Steylaerts-drive voelt, wij behandelen je sollicitatie met de grootste zorg! Iedereen die solliciteert krijgt binnen de kortst mogelijke tijd antwoord.

Heb jij een vraag voor je toekomstige collega's?

Stel ze hier, je krijgt binnen de 2 werkdagen antwoord!

collegas-steylaerts.png

Ik word er zelf gelukkig van dat onze medewerkers hier zo graag werken. Dat heeft te maken met de warme collegiale sfeer die hier hangt: menselijk, persoonlijk én professioneel. Bij de sollicitaties selecteren we niet alleen op kwaliteit maar ook op een positieve blik en integriteit.

margotrits-2.png

Margot

HR Manager

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Uw nieuwe badkamer moet fantastisch zijn. Kom daarom eens rustig praten met onze experts in één van onze showrooms. Na het gesprek krijgt u meteen een nauwkeurige offerte mee.

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00