menu
Steylaerts Logo
Werken bij Steylaerts Spontane sollicitatie

Spontane sollicitatie

Help jij ons om families gelukkig maken met een nieuwe badkamer? Solliciteer spontaan!

Steylaerts is dé nummer 1 in badkamerrenovatie, met spectaculaire toonzalen in Lier en in Temse. Elk jaar realiseren wij ruim 900 projecten, en dat aantal blijft maar stijgen. Zoveel succes danken we onder meer aan onze fantastische medewerkers: op de werf, in onze toonzalen en achter de computer. En dat team blijft groeien…

Zin om ons superteam te komen versterken?

Lijkt het u wat om bij Steylaerts te komen werken, maar ziet u op dit moment geen vacature die helemaal bij u past? Stuur ons een mailtje, misschien vinden we toch een oplossing. Voor vandaag of voor binnenkort. Vertel ons duidelijk waar u goed in bent en ook waarom u graag bij ons komt werken. Wie weet zijn we een perfecte match?

Een diploma is niet het belangrijkste.

Zo’n certificaat vertelt natuurlijk wel waar je interesses liggen en waar u goed in bent. Maar het leven is meer dan een diploma alleen! Wij hechten vooral belang aan uw motivatie, uw klantvriendelijke attitude en uw talenten. Natuurlijk weten we ook graag wie u bent en wat u de voorbije jaren professioneel hebt gedaan. Stuur dus zeker uw cv mee.

Welkom bij Steylaerts

Ontdek onze visie, waarden en manier van werken op onze website. En straks beleeft u die misschien wel in het echt, met een mooi contract in de hand, in onze vestigingen in Lier en Temse? Solliciteer vandaag nog! Tot binnenkort?

Spontane sollicitatie