menu
Steylaerts Logo

Uw badkamer in 10 dagen

Onze vakmannen zorgen voor het totaalplaatje, van uitbreken tot afwerking. Voor aanvang van de werken doorlopen we met u ons gedetailleerd stappenplan, zodat u altijd mee kan volgen.

Zo werkt Steylaerts

Met deze explainer video bent u in 3 minuten volledig op de hoogte hoe Steylaerts uw badkamer zal renoveren.

Stappenplan voor uw badkamerrenovatie

Stap 1

Maak uw afspraak in onze showroom. Breng een ruwe schets en de afmetingen van uw bestaande badkamer mee.

Stap 2

Uw wensen en ideeën worden besproken. U krijgt daarna direct een gedetailleerde offerte mee.

Stap 3

Sanitair kiezen gebeurt bij één van onze kwaliteitsvolle partners.

Stap 4

Na uw akkoord komen we in detail uw badkamer opmeten. Alles wordt nog eens overlopen, en u ontvangt een gedetailleerde tekening.

Stap 5

We vliegen erin! Alle werken volgen elkaar naadloos op. Na ongeveer 10 werkdagen zijn onze vakmannen klaar.

Stap 6

Geniet van uw droombadkamer! Met 10 jaar garantie bent u zeker van jarenlang plezier.

Wij zijn ongelooflijk tevreden van onze badkamerrenovatie. Van het afbreken tot het vloeren, betegelen, plafond en meubels plaatsen. Bij vragen konden we steeds terecht bij onze projectleider. We zouden zo opnieuw kiezen voor Steylaerts!

Heidi Michiels uit Herentals

Bezoek 5.000 m² aan inspiratie

Kom langs in onze showroom in Lier of in Temse en laat u onderdompelen in 5.000m² badkamerinspiratie.

Kom eens langs

Onze specialisten staan voor u klaar

Vertel ons over uw plannen. Wij nemen alle tijd om naar u te luisteren en mee te denken. Samen realiseren we helemaal de badkamer waar u van droomt.

Maak uw afspraak

De werken

Wij zorgen voor de volledige renovatie van uw badkamer, van afbraak tot afwerking. De werken duren gemiddeld een 10-tal dagen, afhankelijk van de grootte van uw badkamer. Wij garanderen u vooraf de begin- en einddatum. Wij regelen alles voor u. Het enige wat u moet doen, is uitkijken naar uw nieuwe badkamer!

Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4-5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9-10

Breken maar!

Al het zware werk doen we op één dag. We breken snel en voorzichtig uw oude badkamer uit. Hier komt binnenkort een prachtige nieuwe badkamer voor in de plaats.

“Tijdelijk geen badkamer meer? Geen nood. Als de klanten het wensen, installeren wij tijdens de werken een comfortabele mobiele badkamer voor hen."

Raphaël
Project Manager

"Voor we eraan beginnen, dekken we alles proper af. En achteraf kuisen we alles netjes op. We zorgen ervoor dat onze klanten niet in het stof zitten!"

Stefan
Afbraakspecialist

Nieuwe leidingen

De loodgieter legt de basis van uw nieuwe badkamer. Overal komen nieuwe sanitaire leidingen en afvoeren. Altijd stevig, duurzaam en 100% waterdicht.

Elektrische aansluitingen

In de muren komen nieuwe elektriciteitskabels met aansluitingen waar u ze wenst. Alles volgens de wettelijke normen en met de nieuwste technieken. Voor een comfortabele en veilige badkamer.

Nieuwe chape en bezetting

De vloer krijgt een stevige nieuwe onderlaag, de muren een watervaste bezetting. We maken de natte zone van uw badkamer volledig waterdicht. Alles is nu klaar om uw badkamer in te richten.

Tijd voor tegels

Een vloer of wand betegelen is een hele kunst. Daarom werken wij met de allerbeste vloerders. Het resultaat merk je aan het eind van deze dag. Met uw nieuwe tegels begint uw badkamer écht vorm te krijgen!

"Ik heb het in de vingers, van piepkleine mozaïek tot XXL-vloertegels. Dat mag ook wel, want Steylaerts heeft een indrukwekkend aanbod. In de showroom vindt u werkelijk alles!"

Nicky
Vloerder

Een mooi nieuw plafond

Na de muren en de vloer maken we werk van uw nieuw plafond. Helemaal aangepast aan uw nieuwe verlichting. Na vandaag zijn de grote werken voorbij. De ruimte is nu klaar om te worden ingericht.

“Aan het einde van de dag laten we de mensen graag zien wat we gedaan hebben. Het is altijd een verbluffend resultaat.”

Philip
Plafondwerker

Stralend sanitair

Eindelijk mag het nieuwe sanitair erin. We plaatsen uw nieuwe badkamermeubels en sluiten ook alle kranen aan. Uw nieuwe badkamer is bijna klaar. Wat een enorm verschil!

Final touch

Perfectie schuilt in de kleinste hoekjes. We werken uw badkamer af tot in alle details. Eerst komen de stopcontacten, de schakelaars en de verlichting. Daarna kitten we alles zorgvuldig af met schimmelwerende siliconen. Nog even alles goed proper maken en uw nieuwe badkamer is volledig afgewerkt en gebruiksklaar. En nu: genieten maar!

"De mannen van Steylaerts hebben echt schitterend werk geleverd! Wij zijn echt heel blij met onze nieuwe badkamer!”

Familie Vervelghe uit Bazel-Kruibeke

We zijn super content en dat allemaal binnen de afgesproken termijn.

Familie Broothaers uit Rumst

Heeft u een vraag over uw toekomstig renovatieproject?

Stel uw vragen rechtstreeks aan onze specialisten.
Wij bezorgen u binnen de 2 werkdagen een persoonlijk antwoord.

Stel ons uw vraag

Meer weten?