menu
Steylaerts Logo
bewerkt-268.jpg bewerkt-268.jpg

Ons aanbod

Een droombadkamer, een prachtige nieuwe douche bij u thuis, of nieuw sanitair op kantoor? Steylaerts regelt de volledige renovatie, van A tot Z! 

Badkamerrenovatie

Uw badkamerrenovatie van A tot Z? Wij nemen al het werk uit uw handen. U komt langs in onze showroom, we bespreken uw wensen en budget, en bezorgen u meteen een persoonlijke offerte. Na uw akkoord vliegen we erin. U krijgt een gedetailleerde planning van de werken, van afbraak tot finishing touch. Na 10 dagen kan u genieten van een gloednieuwe badkamer. Met 10 jaar garantie!

Naar badkamerrenovatie

tip-2-grote-vlakken-tegels.jpg
badkamerrenovatie-humbeek-2.jpg
badkamerrenovatie-winsele-1.jpg

Tegels en parket

Tegels of parket nodig voor uw badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer? Bij Steylaerts vindt u gegarandeerd wat u zoekt. In onze showroom ontdekt u steeds de nieuwste trends. Onze verkopers helpen u met plezier verder.

Naar tegels en parket

Uitgebreide keuze in vloeren en tegels in een grote toonzaal. Zeer klantvriendelijk. Een echte aanrader als je op zoek bent naar tegels en vloeren.

Marleen Nevelsteen

uit Oevel

Doucherenovatie

Heeft uw badkamer nood aan een nieuwe inloopdouche? In de plaats van een bad, of ter vervanging van een oude douche? Met een doucherenovatie kan u snel genieten van een prachtige inloopdouche. Van coördinatie tot en met uitvoering, Steylaerts regels alles!

Naar doucherenovatie

doucherenovatie-met-douchegoot-carrodrain.jpg
doucherenovatie-bij-steylaerts-gouden-sanitair.jpg

Renovatie bedrijfssanitair

Is het sanitair in uw kantoorgebouw, winkel of bedrijfssite aan vernieuwing toe? Raken de toiletten, inrichting en sanitaire installaties verouderd, volgen de herstellingen elkaar voortdurend op en is het tijd voor een duurzame totaalaanpak van de toiletten? Steylaerts renoveert uw bedrijfssanitair.

Naar renovatie bedrijfssanitair

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Spring eens binnen of maak een afspraak.