search phone phone arrow-right Google maps marker arrow-down email chevron-right facebook twitter linkedin youtube
VACATURES

Ons tegelaanbod

Bekijk ons breed gamma aan tegels en parket
text-wave

Woodstone

Woodstone combineert de warme uitstraling van hout met de vele voordelen van keramische tegels. Dat maakt het materiaal uiterst geschikt voor ruimten met vloerverwarming en zelfs vochtige ruimten.

Bekijken

Fatstone

Fatstones zijn volkeramische tegels van maar liefst 2 cm dik, die gemakkelijk te plaatsen zijn. Door hun dikte zijn ze supersterk, onderhoudsvriendelijk en 100% vorstbestendig. Dé ideale oplossing als een terras aan vernieuwing toe is.

Bekijken

Betonlook

In tegenstelling tot industriële betonvloeren zijn deze keramische tegels wél bestand tegen vlekken, zuren, vocht, detergenten en schimmels. U kan ze ook gerust in een douche of op een terras leggen.

Bekijken

Mozaïek

Met ons kleurrijke, veelzijdige aanbod maakt u originele patronen of brengt u opvallende accenten aan op een muur of vloer. Ideaal om een toilet of badkamer dat subtiele tikkeltje meer cachet te geven.

Bekijken

Natuursteen

Een vloer in natuursteen wordt mooier met de tijd en toont aan dat de natuur niet te imiteren valt. Onze levensechte opstellingen zijn een bron van inspiratie voor elke klant. Deze presentaties tonen u de onuitputtelijke mogelijkheden van natuursteen.

Bekijken

Parket en laminaat

Kiezen voor parket en laminaat bij Steylaerts is kiezen voor kwaliteit en gebruiksgemak. Daarom opteren wij voor absolute topklasse met uitsluitend houten vloeren die al voorbehandeld en dus legklaar zijn, zonder schuren, beitsen of onderparket! In de afdeling House of Wood vindt u een zeer uitgebreid gamma van parket en laminaat. In deze prachtige omgeving vindt u vele levensgrote presentaties van houten vloeren. Voor een budget- en gebruiksvriendelijke keuze!

Bekijken

Trappen in natuursteen

Wanneer vakwerk meesterwerk wordt. Bent u op zoek naar een unieke trap in natuursteen, graniet, marmer of composiet? Wij zorgen voor alles, van opmeting tot levering en zelfs plaatsing indien gewenst.

Bekijken

Beton Ciré

Beton Ciré is betonimitatie op basis van cement met heel wat voordelen. Zo is deze badkamertoepassing kras- en stootvast. U zal deze dus niet snel kunnen beschadigen. Daarnaast is het ook waterbestendig en dus ideaal voor uw badkamer of andere natte ruimten. Bang om vlekken te maken? Dat hoeft zeker niet want Beton Ciré is even vlekbestendig als een tegel. Kortom, Beton Ciré is een totaaloplossing voor uw hele badkamer en heeft geen voegen waardoor uw wanden en vloer naadloos aan elkaar aansluiten!

Bekijken

Favoriete tegel gevonden? Op naar de badkamerrenovatie!
text-wave

Waarom-Steylaerts-1.png

Wij maken echt tijd voor u

Alleen als we u perfect begrijpen, kunnen we de badkamer maken die u in gedachten heeft en die voldoet aan uw wensen. Onze badkamerexperts maken graag tijd om met u te praten en u persoonlijk advies te geven.

Kom praten met onze badkamerexperts 

Daarom-kiest-u-voor-steylaerts-2.png

Eén aanspreekpunt tijdens de werken

Alle werken worden gecoördineerd en opgevolgd door een project manager. Hij verzekert het vlotte verloop van de werken beantwoordt al uw vragen.

Stel uw vraag
Daarom-kiest-u-voor-steylaerts-3.png

Een waterdicht stappenplan

We overlopen samen met u het stappenplan. Zo kan u op elk moment mee volgen en weet u hoever we staan.

Het stappenplan voor uw badkamerrenovatie