menu
Steylaerts Logo
kitkat.jpeg kitkat.jpeg

Tegels

Tegels voor in uw badkamer, living, keuken of gang? Modern en strak? Of tijdloos klassiek? Bij Steylaerts vindt u gegarandeerd de tegels die uw hart sneller doen kloppen. Deskundig advies over plaatsing en onderhoud inbegrepen!

Keramische tegels

Vertel ons van welke ruimte u droomt en wij vinden er de passende keramische tegel bij. Ze bestaan in alle vormen, maten en stijlen. Ze zijn heel onderhoudsvriendelijk. En vaak nauwelijks nog te onderscheiden van natuursteen. In onze showroom geven we u graag alle uitleg bij de verschillende soorten keramische tegels in ons gamma:

betonlook.jpg

Betonlook

Ideaal om een ruimte extra cachet te geven. Uiterst geschikt als u een industriële look wilt creëren. In tegenstelling tot een standaard betonvloer zijn deze tegels wél bestand tegen vlekken, zuren, detergenten en vocht.

woodstone.jpg

Woodstone

Perfect als u de warme uitstraling van hout met de voordelen van keramiek wilt combineren. Deze tegels lijken op parket, maar zijn beter geschikt voor vloerverwarming, vochtige ruimtes of zelfs terrassen.

nature.jpg

Nature

De esthetiek van natuursteen én de onderhoudsvriendelijkheid van een keramische tegel? Het kan! Laat u verleiden door de natuurlijk ogende prints en door de keuze voor onbekommerd gebruiksgemak.

marmerlook.jpg

Marmer

Tijdloos marmer is al in trek sinds grote Romeinse keizers er hun weelderige paleizen mee optrokken. Eeuwen later blijven tegels met marmerlook nog altijd populair. Wél krijgen ze vandaag een leuk hedendaags tintje mee. Kies voor een luxe-marmertegel met een subtiel kleurtje erbij.

Megastone

Het enorme formaat van deze supergrote en zeer dunne keramische tegel maakt elke kamer ruimer. De afwezigheid van voegen zorgt voor extra rust én makkelijker onderhoud. Prachtig stijlvol in uw badkamer, aan uw gevel of in een zwembad.

megastone-1.jpg
megastone-2.jpg

Fairytiles

Sprookjesachtig mooi in elk interieur. Verwerkt in een gewaagde accentmuur, een vintage knipoog of een andere eyecatcher: uw fantasie is de enige limiet aan de mogelijkheden van deze bijzondere tegels.

fairytiles-1.jpg
terrazzo.jpg

Fatstone

Op zoek naar een hoogkwalitatieve terrastegel? Het is dik in orde met deze volkeramische krachtpatser. Met zijn 2 cm dikte is Fatstone supersterk, onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig.

fatstone-1.jpg
fatstone-2.jpg

Bekijk onze tegels in onze showroom

Spring eens binnen of maak hier een afspraak.

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten