menu
Steylaerts Logo

De lente begint in een Steylaerts badkamer

Wat de lente is voor uw tuin, zijn de experts van Steylaerts voor uw badkamer. In geen tijd laten ze uw oude badkamer open bloeien zoals nooit tevoren. Kom de sfeer opsnuiven in de showrooms in Temse of Lier en ze vertellen u er alles over. Bovendien plukt u er zo ook nog een gratis hangtoilet bij mee tijdens de verlengde Opendeurdagen. Waar wacht u nog op?

Maak nu uw afspraak

10 jaar garantie op uw nieuwe badkamer

Steylaerts noemt zich niet zomaar de expert in de renovatie van uw badkamer. Achter die totale metamorfose gaat immers een zorgvuldig uitgekiend stappenplan schuil. Zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten:

Volledige badkamerrenovatie op uw maat:

  We beginnen met goed naar u te luisteren. U kent immers uw badkamer als de beste. Hier en daar zorgen we met kleine hacks, zoals een inloopdouche of vloerverwarming dat we het dagelijks gebruik nog makkelijker maken.

  Gedetailleerde planning van de werken:

   Bij een totale renovatie van uw badkamer komen maar liefst 7 verschillende technieken aan bod. Geen wonder dat het waar specialistenwerk is om al die vakmensen en hun planning strak op elkaar te laten aansluiten. Niemand wil immers lang zonder badkamer zitten.

   Eén vaste contactpersoon:

    Tijdens de hele duur van de werken wijzen we u een vaste projectmanager toe. Deze expert volgt de werken bij u thuis op de voet en stuurt meteen bij waar nodig.

    Mooi meegenomen? Onze ervaring en grondige manier van werken zorgt ervoor dat we u na de werken maar liefst 10 jaar garantie op uw badkamerrenovatie kunnen bieden. Van een eeuwigdurende lente gesproken!

    Nu mét gratis hangtoilet

    Toegegeven. Het is misschien niet meteen het eerste dat u in gedachten hebt wanneer u aan uw droombadkamer denkt. Maar een stijlvol hangtoilet kan een minimalistische eyecatcher zijn. Tal van leuke extra’s zorgen voor meer comfort, maar doen ook het prijskaartje oplopen. En dan is zo’n lente-actie natuurlijk mooi meegenomen!

    * Deze actie geldt van 1 maart t.e.m. 31 maart 2023. Deze actie omvat een forfaitaire korting van 1.000 euro + btw op een hangtoilet met plaatsing. Geldig voor elke badkamerrenovatie vanaf 23.000 euro, excl. btw.

     Opendeurdagen verlengd tot eind maart

     Deze lente na al die jaren ook uw badkamer terug laten opfleuren, mét 10 jaar garantie én een gratis hangtoilet?

     U laten inspireren begint in de Steylaerts showrooms. Kom langs in Temse of Lier en pluk de voordelen van een totale make-over voor uw badkamer!

     Maak vandaag nog uw afspraak