menu
Steylaerts Logo

Het leven begint in een Steylaerts badkamer

Uw badkamerrenovatie van A tot Z
✔ Professionele vakmannen
✔ 1 vast aanspreekpunt
✔ U kiest, wij doen de rest


Maak uw afspraak  Naar actie

Renoveer uw badkamer met 10 jaar garantie

Elk jaar renoveren we ruim 900 badkamers tot echte pareltjes. Dat zijn bijna 5 badkamers per dag aan kennis, ervaring en vaardigheid. Kom eens langs in onze showrooms en laat u overtuigen door het werk van onze badkamerexperts.

Bekijk onze realisaties

Uw idee in een glashelder ontwerp

Uw nieuwe badkamer moet fantastisch zijn. Kom daarom eens rustig praten met onze experts in één van onze showrooms. Na het gesprek krijgt u meteen een nauwkeurige offerte mee.

Ontmoet ons in de showrooms

Wij pakken ons werk steeds erg professioneel aan. Zowel in het ontwerp als in de uitvoering streven wij naar de perfecte balans tussen functioneel, duurzaam en mooi. Zo blijft elke badkamer opnieuw een uitdaging en een project op maat van de klant.

Patrick Steylaerts
Patrick Steylaerts CEO Steylaerts

U bent steeds volledig op de hoogte

Vanaf het eerste gesprek is het doel van onze badkamerexperts om u de mooiste en meest comfortabele badkamer te geven. Op elk moment weet u welke stappen er nog volgen dankzij ons gedetailleerd stappenplan.

Zo beginnen we er aan

Nout inspiratiemagazine

Badkamerinspiratie nodig? Ons inspiratiemagazine Nout zet u met plezier op de goede weg. Lees, kijk, en laat u verrassen door de vele tips, inspiratie, binnenkijkers, en zo veel meer!

Lees het inspiratiemagazine