menu
Steylaerts Logo
Blog 5 tegeltrends voor uw badkamer in 2017

5 tegeltrends voor uw badkamer in 2017

Inspiratie

Een badkamer renoveren is niet zo’n eenvoudige klus. We worden overvallen met tal van inspiraties voor de badkamer en dat maakt het soms moeilijk om een tegel te kiezen. Steylaerts helpt u graag op weg met deze 5 tegeltrends van het moment.

Metrotegel

De metrotegel is zijn grauw-grijze impressie uit de ondergrondse metrogangen kwijt. Deze eenvoudige en strakke tegels hebben hun karakter weer in eigen handen genomen en zich prompt tot de nieuwste trend van 2017 gebombardeerd. Met zijn simplistische look maakt de metrotegel uw badkamer klassiek én modern tegelijkertijd. De metrotegels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.

Metrotegel.jpg

Retrovloer

Al wat een beetje nostalgie uitstraalt, blijft hip. Weinig verbazend dus dat retro nog steeds aan een opmars bezig is. De combinatie met mooi, strak meubelair is helemaal in. Houd uw decoratie dus best eenvoudig en laat uw vloer de blikvanger van de badkamer zijn!

Retrovloer.jpg

Strips

Strips geven een andere dimensie aan uw badkamer. Het lijkt wel een combinatie van de Rockstone en de mozaïek, maar dan met een eigen persoonlijkheid. Wilt u de muur van uw inloopdouche accentueren? Dat kan perfect met deze strips.

Strips.jpg

Geometrie

Een patroon dat u instant gelukkig maakt door er alleen maar naar te kijken, dat is de kunst van geometrie. Geometrische designs zoals driehoeken, vierkanten, cirkels en nog veel meer, fleuren in 2017 uw ochtenden op en maken uw avonden heel chique.

Geometrie.jpg

Marmer

Marmer was in 2016 al een vaak gekozen tegel, en 2017 heeft daar helemaal geen rem op gezet. Uw badkamer krijgt meteen een elegante touche die met veel andere materialen gecombineerd kan worden. Bovendien is de marmertegel nu in verschillende kleuren beschikbaar. Extra pluspunt: marmer is duurzaam en heel onderhoudsvriendelijk.

Marmer.jpg

Ontdek de trends in onze showrooms

Kom langs in één van onze showrooms, in Temse of Lier, en ontdek de tegels die het best bij uw nieuwe badkamer passen. Ons verkoopteam staat klaar om u te helpen!

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten