*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog De 5 badkamertrends voor 2020

De 5 badkamertrends voor 2020

Inspiratie

Bent u van plan om uw badkamer te renoveren? We kijken voor u al even in onze glazen bol om te zien wat de badkamertrends van 2020 zullen zijn. Zo bent op de hoogte van de nieuwste trends en snufjes in uw badkamer.

1. Hoe groter de tegel, hoe groter het effect

In 2020 mag het allemaal big zijn. Steeds meer zien we de populariteit van grote tegels stijgen. Afmetingen van 120 x 60 cm zijn heus geen uitzondering meer. Tegenwoordig zijn er ook oversized tegels op de markt waarbij u met 1 tegel zelfs de volledige hoogte van uw muur kan bedekken. Op die manier zorgt u ervoor dat uw badkamer groter zal lijken en veel moderner zal ogen. Ook de keuze voor keramische tegels zit in de lift. Dezelfde look and feel als natuursteen, alleen veel makkelijker in onderhoud.

Badkamertrend-2020-grote-tegels.JPG

2. De douchekraan die alles kan

Iedereen is verschillend, en gelukkig maar. Anderzijds heeft ieder persoon ook zijn eigen douchebeleving. Als de één een warme regendouche fantastisch vindt, is de andere meer een liefhebber van een stevig stortbad. Daarom mag de douchekraan in 2020 multifunctioneel zijn. Zo kan iedereen in het gezin van een heerlijke douche genieten zoals hij het graag wenst.

Badkamertrend-2020-multifunctionele-douchekranen.JPG

3. De betonlook voor een industriële stijl

Beton in een interieur zien we al enkele jaren terugkomen. 2020 wordt het jaar waarin deze trend doorgetrokken wordt in de badkamer. De grijze, karaktervolle uitstraling van beton is ideaal voor een industriële stijl. Een betonnen wastafel zorgt meteen voor een statement in uw badkamer. Een andere optie is gebruik te maken van beton ciré. Hiermee bedekt u bijvoorbeeld volledige muren of banken met een betonimitatie op basis van cement. Indien u voor de betonlook gaat, raden we wel een combinatie aan met enkele contrasterende accessoires of badkamermeubels.

Badkamertrend-2020-betonlook.JPG

4. Grote, ronde badkamerspiegels

Eén van de duidelijkste badkamertrends van 2020 is zonder twijfel de ronde badkamerspiegels. En ook hier geldt het principe “hoe groter, hoe beter”. De grote, ronde badkamerspiegels zijn ideaal om een speelse touch in uw badkamer te creëren. En net zoals bij de grote tegels zullen deze badkamerspiegels uw badkamer ruimer doen ogen. Wilt u uw spiegels nog meer doen opvallen? Hang uw spiegel dan eens op aan een grof touw of een aluminium ketting. Tot slot zien we steeds meer technische snufjes in spiegels verwerkt. Denk hierbij aan een klok in de spiegel, een spiegel met geluidsinstallatie of ledverlichting geïntegreerd in de spiegel.

Badkamertrend-2020-grote-ronde-badkamerspiegels.JPG

5. Zwart-wit badkamers

De laatste trend die we graag willen uitlichten zijn de zwart-witte badkamers. De zwarte kleur staat al langer bekend als een echte luxekleur. Wanneer u zwart gebruikt in uw interieur, zal dit gegarandeerd voor een luxueuzere uitstraling zorgen. Deze badkamertrend gaat perfect samen met de opmars van donkere douchecabines. Zorg wel steeds voor wat contrast in uw badkamer. Zwart in combinatie met wit is een tijdloze topper. Hierdoor creëert u een pittige en krachtige combinatie, die u gegarandeerd nooit beu wordt.

Badkamertrend-2020-zwart-witte-badkamers.JPG


Deze badkamertrends integreren in uw badkamer?
Maak snel een afspraak met 1 van onze verkopers.

Maak uw afspraak >

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00