menu
Steylaerts Logo
14 februari 2019

5 romantische Valentijn sauna's

Hoera, het is Valentijn ! Laat die vlinders in de buik maar weer rondfladderen en strooi de liefde in het rond ! Heb je nog geen cadeau voor je geliefde? Waar je volgens ons niets mis mee kan doen is een dagje naar de wellness! Wij testten er een paar voor je uit!

Thermae Boetfort - Melsbroek

Genieten van een ontspannen avond met zicht op een kasteel? Dat kan in Thermae Boetfort! In dit 400 jaar oude kasteel staat ontspanning centraal! De twee gescheiden delen (naakt- en badpakkengedeelte) zorgen dat iedereen zich kan laten verwennen in deze wellness! 

Meer weten? Dat kan hier!

't Mineraal - Rijmenam

Het toppunt van verwennerij vind je bij ’t Mineraal in Rijmenam. Zwembaden, sauna’s, ligbedden, stoombaden,… Ze hebben werkelijk alles in huis om jouw Valentijn perfect te maken!

Meer weten? Dat kan hier!

Oxygen-House - Berg

In het sfeervolle Steenokkerzeel ligt een deelgemeente Berg. En daar is Oxygen-House gelegen, een wellness om duimen en vingers bij af te likken! Deze privé-wellness zorgt voor het perfecte dagje uit met jouw partner! Wie na de ontspanning niet terug naar huis wil rijden, kan er gerust de nacht doorbrengen! 

Meer weten? Dat kan hier!

Parein - Beveren

Verwend worden in een design interieur? Dat kan bij Parein in Beveren! In deze 3 wellness-units kan u helemaal tot rust komen! De moderne look heeft een gezellig kantje die relaxen helemaal niet moeilijk maakt! Iets extra? Massages kan je hier ook aanvragen! 

Meer weten? Dat kan hier!

La Nostra Vita - Diest

Als er iets is wat dit wellness-center doet, is het wel de klant voor de volle 100% laten genieten! De thermenfaciliteiten, massages en schoonheidsverzorging zijn oneindig. Als je hier niet kan genieten, kan je het nergens! Leuk weetje: je kan hier ook je vrijgezellen vieren of een leuke avond met vrienden hebben! 

Meer weten? Dat kan hier!

Laat je verwennen op één van deze plekjes! Wil je thuis een eigen mini-wellness? Daar helpen wij graag bij! Kom gerust langs in één van onze showrooms!

Deel deze pagina