menu
Steylaerts Logo
Blog Badkamerrenovatie? Een handige checklist!

Badkamerrenovatie? Een handige checklist!

Veel gestelde vragen

De badkamer is meer dan ooit een plekje van rust en ontspanning, in onze hectische wereld van vandaag. Is uw oude badkamer toe aan een make-over? Opdat u snel van uw nieuwe badkamer zou kunnen genieten hebben we bij Steylaerts voor u een handige checklist opgesteld.

luc-full.png

Bent u klaar voor uw nieuwe badkamer? Twijfel niet en maak hieronder een afspraak in één van onze showrooms. Tot snel!

Maak hier een afspraak

Schets van de oude badkamer

Het eerste belangrijke punt zijn de afmetingen van uw badkamer. Maak een schets van uw oude badkamer en de positie van het bad, toilet, de douche, … U hoeft niet in detail op te meten. Onze project manager komt uw badkamer nadien 100% exact opmeten.

Indeling

Is er een toilet in de badkamer? En wenst u een bad of enkel een douche? Of misschien zelfs beiden? Denk hierbij ook aan de toekomst. Wat binnen 10 of 20 jaar? Misschien bent u dan wat minder lenig. Is een bad dan nog wel de juiste keuze? Heeft u kinderen of komen de kleinkinderen vaak op bezoek? Dan is een bad natuurlijk wèl een must.

Verlichting

Hoeveel licht wil u precies in de badkamer? Wil u graag zowel primair als sfeerlicht? Is er een raam aanwezig dat licht van buitenaf aanvoert? Alle soorten licht zijn idealiter in evenwicht met elkaar zodat u verschillende sferen kan creëren! ’s Ochtends helpt licht van buiten heel goed om wakker te worden. ’s Avonds is het dan weer prettig om een boek te lezen in bad met wat sfeerlicht erbij!

Tegels

U bent nu toe aan een bezoekje aan de showroom van Steylaerts. Uw tegelkeuze is hier van groot belang. Houdt u van een strakke badkamer? Of mag het warm en gezellig zijn met wat accentjes in hout of pastelkleuren?

Kiest u voor grote tegels? Zo lijkt uw badkamer meteen ook groter! Welk uw stijl ook is, onze badkamerspecialisten helpen u met veel plezier verder. De toonzaal van Steylaerts is immers een wondere wereld waarin alle badkamers werden uitgewerkt tot in het kleinste detail. Zo ziet u meteen hoe uw eigen badkamer er kan uitzien.

_Z3A6916_Yes_Hoofd_cor.jpg
_Z3A2890_Hoofd.jpg
-.jpg
_Z3A2259_3.jpg


Sanitair

Het enige wat u nog hoeft te doen is langsgaan bij één van onze sanitairpartners voor uw sanitairkeuze.

Ziezo, uw taak zit erop. En nu zorgt Steylaerts ervoor dat uw badkamer omgetoverd wordt tot het pareltje waarvan u altijd gedroomd hebt. Genieten maar !

WEB_IMG_0047.png
WEB_IMG_0045.png
WEB_IMG_0046.png

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten