*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog Badkamertrends 2018!

Badkamertrends 2018!

Inspiratie
Een nieuw jaar en dus ook nieuwe badkamertrends! Steylaerts somt niet te missen trends op voor in de badkamer. Wedden dat ook jij meteen een badkamerrenovatie wil?

Nissen

Nissen worden in 2018 heel stijlvol en trendy! Een nis is een soort inkeping in de muur en ideaal voor kleine badkamers met weinig opslagruimte. Maar ook in grote badkamers past een nis helemaal! Dankzij de nis in de muur hoef je niet veel kasten te plaatsen en ziet je badkamer er strak en modern uit! Een nis hoef je niet alleen te gebruiken als plek waar je je shampoos en zeepjes plaatst, maar kan ook voor handdoeken of een mooie plant een leuke plek zijn.

Nissen.jpg

Ronde vormen

Weg met hoeken en kantjes (waar je ook nog eens je tenen aan breekt volgens onze reclameman, Jos!). Ronde vormen is the new black! Ronde wastafels, baden en toiletten staan op nummer 1 in de badkamer! Het oogt stijlvol en chique, maar tegelijk ook wel eenvoudig!

Ronde-vormen-1.jpg
Ronde-vormen-2.jpg

Verglaasde tegels

Dat retro al een tijdje in is, is niets nieuws. Maar in 2018 nemen de verglaasde retrotegels het over! Mag het eens wat anders zijn? Ga dan voor de blinkende verglaasde tegels zoals onze retro carreau of metrotegel collectie. Combineer met een Woodstone op de vloer en met modern sanitair en boem, je badkamer is een parel voor het oog!

Zie jij je nieuwe badkamer al helemaal voor je? Kom dan snel langs bij Steylaerts in Berlaar of Temse! Onze badkamerexperts helpen je graag met jouw badkamerrenovatie!

Verglaasde-tegel.jpg
Verglaasde-tegel-2.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00