menu
Steylaerts Logo
15 september 2017

Badkamertrends om van weg te dromen!

Is jouw badkamer dringend aan vernieuwing toe? Wij zetten de komende 4 weken 4 badkamertrends in de kijker. Starten doen we met de elegante zwarte badkamer! Wedden dat ook jij hier inspiratie opdoet?

Zwart wordt gezien als de kleur van elegantie, klassieke ruimten maar ook de kleur die als stijlvol en chic wordt ervaren. Maar wat brengt zwart in een badkamer?

Zwarter dan zwart

Ga voor zwart op de muur. Zwarte tegels gecombineerd met wat schilderwerk bijvoorbeeld. Zo heb je wat afwisseling op de muur. Welke tegel je tegen de muur plaatst kan je volledig zelf kiezen. Ben je fan van de metrotegels? Of eerder een 60x60 tegel? Het kan allemaal. Afwerken met een zwarte voeg en klaar is kees!

Zwarte-badkamer-1.jpgZwarte-badkamer-2.jpg

Meubels = eyecatcher

De meubels mogen niet verdwijnen op je muur. Neem daarom een meubel dat afsteekt tegenover het zwart. Dat kan het totaal omgekeerde zijn, bijvoorbeeld een spierwit meubel. Hevige contrasten niet zo jouw ding? Ga dan voor een houten meubel. Het past perfect op een zwarte muur en geeft de ruimte ook nog wat warmte.

Badkamermeubels-1.jpgBadkamermeubels-2.jpg

Gouden puntje op de ‘i’

Alle grote verbouwingen gebeurd? Dan is het tijd voor de details! En niet zomaar details. Zet wat gouden elementen in je badkamer. Dat kan van een vaas met een plant tot het zeephoudertje gaan. Plaats enkele leuke elementen en je badkamer krijgt een upgrade! Overdrijf zeker niet met goud anders wordt het kitscherig.

Goude-elementen-1.jpgGoude-elementen-2.jpg

Mirror mirror on the wall

Zwarte badkamers worden al snel bekeken als koud, kil en klein. Hang daarom enkele grote spiegels op. Rond, vierkant of langwerpig dat maakt niet uit. Met spiegels toont je badkamer veel groter dan ze werkelijk is!

Spiegels-1.jpgSpiegels-2.jpg

Pas deze tips toe en je badkamer zou zomaar passen in een James Bond film. De combinatie van het stoere en stijlvolle. Jouw eigen James Bond badkamer? Kom langs bij Steylaerts in één van onze showrooms in Berlaar of Temse! Tot eind september opendeur met een gratis glaasje bubbels, koffietje en heerlijke wafels!

Deel deze pagina