menu
Steylaerts Logo
Blog Carrodrain douchegoten: design in uw inloopdouche

Carrodrain douchegoten: design in uw inloopdouche

Veel gestelde vragen

Functioneel én stijlvol: de douchegoten van Carrodrain blinken uit in hun perfectie en eenvoud. Mooi minimalistisch, verbluffend slim ontworpen en met een meesterlijk design. Deze parels van douchegoten bestaan in verschillende types en kleuren. U vindt gegarandeerd de goot die bij uw nieuwe inloopdouche past.

Vier types douchegoten in 9 kleuren

Carrodrain heeft voor élke inloopdouche een elegante douchegoot. U kunt kiezen uit vier types: de Cayman, de Twiggi, de Liquid en de Invisible. Elk model is afgestemd op een bepaalde vloerafwerking of toepassing.

Cayman en Twiggi zijn gemaakt voor een betegelde inloopdouche, met dat verschil dat Twiggi verlengbaar en koppelbaar is. Liquid is specifiek ontwikkeld voor alle soorten gietvloer en cementvloer, en de Invisible is voorzien van een betegelbaar deksel. Eén ding hebben alle douchegoten van Carrodrain gemeen: ze werden zo degelijk gebouwd dat u er maar liefst 10 jaar garantie op geniet.

Op de onzichtbare Invisible na zijn de Carrodrain douchegoten beschikbaar in 9 kleuren: inox, zwart, wit, goud, koper, brons, smoke, titanium en champagne. Niet toevallig de kleuren die u ook vindt voor stijlvol hedendaags kraanwerk en bedieningsplaten. Zo kunt u de kleur van de douchegoot daarop kunt afstemmen en vormt uw badkamer één mooi geheel.

Carrodrain Cayman

De Cayman is net zo discreet als een kaaiman in de natuur, die haast onzichtbaar onder het wateroppervlak drijft. Het minimalistische ontwerp is gegroeid uit de ‘Classic’, het oermodel van Carrodrain uit 2009 dat bewees dat douchegoten niet alleen functioneel maar ook heel mooi kunnen zijn. Een lang elegant rooster rust in een subtiel kader, langs de randjes vloeit het water weg.

De Cayman is amper 30 mm breed en bestaat in vier maten: het rooster is 60, 70, 80 of 90 cm lang. De volledige inbouwhoogte, inclusief rooster, bedraagt slechts 60 mm. Met een indrukwekkend afvoerdebiet van maar liefst 31 liter per minuut bent u er zeker van dat de goot alle water snel kan slikken. Ondanks het strakke ontwerp blijft de gepatenteerde sifon altijd vlot uitneembaar en makkelijk reinigbaar.

Carrodrain Twiggi

De Twiggi is nog minimalistischer dan de Cayman. Hier vloeit het water niet weg langs de zijkantjes van het rooster, maar door een lange smalle streepvormige opening in het midden. Uiterst stijlvol. En er is meer: de Twiggi is ook verlengbaar en koppelbaar! Met de bijgeleverde verlengstukken uit hetzelfde materiaal kunt u de douchegoot in uw inloopdouche mooi laten doorlopen van de ene tot de andere wand. Dat geeft esthetisch een nog afgewerkter en strakker effect. Bovendien moeten de tegels dan niet worden doorgesneden om een goeie afwatering naar de douchegoot te creëren.

Bij de Twiggi XS zit een verlengstuk van 30 cm zodat die naadloos past in elke douchecel tussen 80 en 110 cm. Met de Twiggi XL en een verlengstuk van 60 cm kunt u een doucherooster creëren van 100 tot 160 cm. Is uw douchenis groter? Combineer dan verschillende goten. Dankzij dit slimme, gepatenteerde systeem van verlengbaarheid en koppelbaarheid kunt u echt élke Twiggi laten doorlopen zo ver u maar wil.

Carrodrain Invisible

Nog subtieler is de Carrodrain Invisible: zo goed als alle technische onderdelen en metalen elementen zijn onzichtbaar. U ziet enkel het smalle geultje rond de marmer- of tegelstrip op het roostertje. De Invisible is immers betegelbaar in exact dezelfde afwerking als uw vloer: in tegels, marmer of waterbestendig plaatmateriaal. Zo vormt de douchegoot één mooi geheel met uw vloer en wanden.

Het totaalpakket van de Carrodrain Invisible douchegoot is beschikbaar in vier formaten: 60, 70, 80 en 90 cm roosterlengte. Het betegelbare rooster is 27 mm breed en traploos regelbaar in de hoogte.

carrodrain-invisible-douchegoot.jpg

Carrodrain Liquid voor gietvloeren

Kiest u voor een gietvloer in epoxy of PU, of een vloerafwerking in microcement in plaats van tegels? Met slechts 26 mm breedte is de Carrodrain Liquid douchegoot veruit de smalste douchegoot voor gietvloeren. Ze bestaat net als de andere Carrodrain-modellen in 9 standaardkleuren, en in 4 lengtes (60, 70, 80 en 90 cm).

Als u dat wenst kan het inlegrooster zelfs meegekleurd worden in de kleur van uw gietvloer. U kiest dan best voor een rooster in ‘White Epoxy’. Dit inox rooster werd vooraf gestraald en is voorzien van een robuuste epoxy coating. Een prima basis voor de afwerkingskleur die u wil.

carrodrain-liquid-champagne-douchegoot.jpg

Kies de douchegoot die bij uw inloopdouche past

4 modellen, 9 kleuren en 4 maten: daarmee heeft u voor élke inloopdouche de perfecte Carrodrain douchegoot. Wilt u weten hoe de mooiste aller douchegoten er in het echt uitziet? Kom naar Steylaerts in Temse of Lier en bewonder dit essentiële stukje badkamerdesign in onze inspirerende en realistische badkameropstellingen.

Bezoek onze showroom

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten