Creatief team Steylaerts maakt opnieuw parel van toonzaal in Lier

De werken op de nieuwe site van Steylaerts te Lier lopen stilaan op z’n einde. De kers op onze Steylaerts taart, de showroom, is volop in de afwerkingsfase en bijna klaar om  u te ontvangen. 

De standaard van onze showrooms krijgt bij elk nieuw exemplaar een upgrade. De lat wordt alsmaar hoger gelegd zodat u kan wegdromen in de wondere wereld van badkamers. Vanaf de eerste seconde moet onze showroom u inspireren om samen met ons uw badkamer op maat te realiseren. Maar zo’n showroom van 2500 m2 komt er uiteraard niet vanzelf. Daarvoor hebben we een team van echte ‘krakken’ nodig die dag in dag uit hun uiterste best doen om de perfecte showroom te realiseren.  Dit team bestaat naast Peter Steylaerts ook nu weer uit Sophie,  Stefan en Gert, mensen die creativiteit in plaats van bloed door hun aderen hebben stromen. 

Stefan en Gert van ontwerpbureau DV Kwadraat zijn al zo’n 20 jaar onze vaste partners in crime. Samen met Sophie en Peter zijn zij verantwoordelijk voor  de precieze indeling van de toonzaal.   Het team bepaalt ook in detail de manier waarop tegels en sanitair worden gepresenteerd.  Verlichting,  decoratie en zelfs de keuze van de planten wordt door een creatieve bril bekeken.  Voor de mensen die niet langer kunnen wachten om een kijkje te komen nemen, het spijt ons, je moet nog eventjes geduld hebben… Maar vanaf maandag 30 juli kan je onze nieuwe showroom komen bewonderen!

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak