*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog Creatief team Steylaerts maakt opnieuw parel van toonzaal in Lier

Creatief team Steylaerts maakt opnieuw parel van toonzaal in Lier

Veel gestelde vragen
De werken op de nieuwe site van Steylaerts te Lier lopen stilaan op z’n einde. De kers op onze Steylaerts taart, de showroom, is volop in de afwerkingsfase en bijna klaar om u te ontvangen.

De standaard van onze showrooms krijgt bij elk nieuw exemplaar een upgrade. De lat wordt alsmaar hoger gelegd zodat u kan wegdromen in de wondere wereld van badkamers. Vanaf de eerste seconde moet onze showroom u inspireren om samen met ons uw badkamer op maat te realiseren. Maar zo’n showroom van 2500 m2 komt er uiteraard niet vanzelf. Daarvoor hebben we een team van echte ‘krakken’ nodig die dag in dag uit hun uiterste best doen om de perfecte showroom te realiseren. Dit team bestaat naast Peter Steylaerts ook nu weer uit Sophie, Stefan en Gert, mensen die creativiteit in plaats van bloed door hun aderen hebben stromen.

Stefan en Gert van ontwerpbureau DV Kwadraat zijn al zo’n 20 jaar onze vaste partners in crime. Samen met Sophie en Peter zijn zij verantwoordelijk voor de precieze indeling van de toonzaal. Het team bepaalt ook in detail de manier waarop tegels en sanitair worden gepresenteerd. Verlichting, decoratie en zelfs de keuze van de planten wordt door een creatieve bril bekeken. Voor de mensen die niet langer kunnen wachten om een kijkje te komen nemen, het spijt ons, je moet nog eventjes geduld hebben… Maar vanaf maandag 30 juli kan je onze nieuwe showroom komen bewonderen!

creatief-team-steylaerts-maakt-opnieuw-parel-van-toonzaal-in-lier.png
Showroom-steylaerts-lier.jpg
Showroom-steylaerts-lier-2.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00