menu
Steylaerts Logo
Blog De mobiele badkamer, hét comfort tijdens jouw badkamerrenovatie!

De mobiele badkamer, hét comfort tijdens jouw badkamerrenovatie!

Veel gestelde vragen
Je badkamer renoveren betekent ook dat je die badkamer een tiental dagen ‘kwijt’ bent. Als je toch het comfort van sanitair wil behouden, dan is de mobiele badkamer dé praktische oplossing voor de ongemakken die ontstaan tijdens de verbouwing van jouw badkamer. Onze mobiele badkamer is een aanhangwagen, handig ingericht als badkamer en voorzien van al het nodige sanitaire comfort zodat je rustig verder kunt genieten van een warme douche tijdens de werken.

Alle comfort is voorzien

Onze mobiele badkamer is een ideale tijdelijke badkamer. Dit is allemaal inbegrepen: een douche, toilet, boiler, verwarming, ventilatie, zitbankje en spiegel.

Flexibel

Door de compacte afmetingen en het lichte gewicht is de mobiele badkamer bijna overal te plaatsen. De wagen neemt amper de oppervlakte van één parkeerplaats. Plaatsing op de oprit of zelfs in de tuin is mogelijk.

Gebruiksgemak

Over een eigen tijdelijke badkamer beschikken tijdens de werken heeft als voordeel dat je niet steeds tot bij de buren of familie moet wanneer je in de douche wil. Je kiest zelf in alle privacy wanneer en hoelang je onder de douche staat.

Winterklaar

Doordat de mobiele badkamer voorzien is van degelijke isolatie en verwarming is de unit vorstvrij, waardoor ze ook in de wintermaanden perfect bruikbaar is.

Aansluiting

Voor de mobiele badkamer volstaat een toevoer van koud leidingwater (van bijvoorbeeld een buitenkraantje) en voor de elektriciteit een stopcontact. De afvoer geschiedt via een afvoerleiding van Ø 32 mm die uitmondt in de riolering. De nodige leidingen worden door ons geleverd en aangesloten.

Mobiele douche of toilet

Hoeft een mobiele badkamer niet maar wil je wel een douche of toilet tijdens de werken? Dan kan dit ook voorzien worden door Steylaerts!

De mobiele douche kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en neemt dankzij z’n compacte vorm minder plek in dan de mobiele badkamer. De douche meet 89 cm x 89 cm en heeft een hoogte van 205 cm. Idealiter is uw ruimte 100 cm x 120 cm x 225 cm om comfortabel gebruik te maken van de mobiele douche.

Ook het mobiele toilet is handig binnen te plaatsen. Met een afmeting van 100 cm x 120 cm x 225 cm neemt die niet veel plaats in. Er is geen riool- en wateraansluiting nodig en de cabine is hygiënisch afgesloten.

Mobiele-badkamer.png

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten