menu
Steylaerts Logo
Blog Een naadloze badkamer met Beton Ciré

Een naadloze badkamer met Beton Ciré

Inspiratie

Dromen over een nieuwe badkamer maakt de creativiteit in onze hersenen helemaal los. We willen zoveel leuke dingen integreren want de badkamer is natuurlijk ook één van de belangrijkste ruimten in onze woning geworden. En dus moet die perfect zijn! Mag het er al eens wat anders uitzien? Dan is een badkamer met wanden en vloeren in Beton Ciré misschien wel iets voor u!

Kleuren

Beton Ciré is een betonimitatie opgebouwd uit verschillende lagen. De artisanale bewerking neemt u mee naar zuiderse oorden maar toch heeft het een strak en tijdloos design. Beton Ciré is een totaaloplossing voor uw hele badkamer en heeft geen voegen waardoor uw wanden en vloer naadloos aan elkaar aansluiten!

Wie houdt van zuiderse kleuren kan de badkamer helemaal bekleden met aardse kleuren zoals bruin, beige of oranje. Mag het wat pittiger? Dan kunnen de fellere kleuren zoals groen wel heel mooi in uw badkamer staan! Een kleurencombinatie geeft uw badkamer dan weer wat extra cachet. Een lichte vloer met een donkere wand of omgekeerd kan voor u misschien wel dé perfecte combo zijn!

Toepassingen

Beton Ciré is heel makkelijk te gebruiken als vloer- of wandbekleding. Zijn de muren niet helemaal recht? Of heeft u rondingen in uw ruimte? Dat is geen probleem, Beton Ciré kan hier perfect omheen. Bovendien kan het voor veel meer gebruikt worden dan vloeren en wanden. Wil u graag een badkamermeubel of keukentablet in dezelfde toepassing als uw muur en vloer? Een koud kunstje met Beton Ciré! Het kan allemaal. You name it, we do it!

Op het eerste zicht ziet Beton Ciré er misschien broos uit, maar vergis u niet want Beton Ciré heeft heel wat sterke punten! Zo is deze badkamertoepassing kras- en stootvast. U zal deze dus niet snel kunnen beschadigen. Daarnaast is het ook waterbestendig en dus ideaal voor uw badkamer of andere natte ruimtes. Bang om vlekken te maken? Dat hoeft zeker niet want Beton Ciré is even vlekbestendig als een tegel en dankzij de naadloze oplossing heeft u geen werk aan voegen.

Kortom, Beton Ciré is een bekleding waar u nog jaren plezier aan gaat beleven!

Bent u geïnteresseerd in onze Beton Ciré en wil u ook wel zo’n prachtige nieuwe badkamer? Maak dan zeker een afspraak in één van onze showrooms in Lier of Temse. Wij maken samen met u uw droombadkamer waar!

Maak uw afspraak

Voordelen

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten