INSPIRATIE : hout in de badkamer

Een strakke badkamer opwaarderen ? Dan kan een houten element wonderen doen! Hout in de badkamer maakt het meteen gezelliger en warmer. Hoe je houten accenten kan leggen? Lees hier onze tips! 

Houten nissen

Houten nissen zijn dé eyecatchers van de badkamer. Het contrasteert mooi met tegels en kan perfect afgewerkt worden met plantjes of handdoeken. 

Woodstone

Mag de houten sfeer wat meer doorgetrokken worden in je badkamer? Dan kan je een houten vloer of muur plaatsen. Nu ja ‘houten’ want wij zijn meer fan van Woodstones. Deze keramische tegels bootsen perfect parket na en zijn makkelijker in onderhoud. Bovendien loop je er even aangenaam op als op parket of laminaat. 

Meubels

Wie zijn droomvloer en –muren al gevonden heeft kan richting houten meubels gaan. Dit wordt vaak gekozen in een badkamer en zorgt voor een natuurlijke sfeer. Heb je donkere tegels? Ga dan voor lichte houten meubels. Want hoe donkerder, hoe kleiner de badkamer toont! 

Decoratie

De kers op de taart is de decoratie! Tegenwoordig wordt de badkamer meer een plek van ontspanning en rust en hier kan de juiste decoratie voor zorgen. Mensen letten op wat er in de badkamer kan en past en gaan deze ruimte meer en meer aankleden in een bepaalde stijl. Houten mandjes of een houten spiegel, het kan allemaal! 

Kom langs bij Steylaerts in Berlaar of Temse voor meer inspiratie voor jouw badkamerrenovatie! Nog tot eind maart geniet je van onze opendeurvoorwaarden! Maak zeker een afspraak! Zo wordt u onmiddellijk geholpen! 

Maak hier een afspraak!

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)
Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Opgelet, onze volgende sluitingsdag is
  • zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus (Zomersluiting)

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak