menu
Steylaerts Logo
Blog INSPIRATIE: marmer in de badkamer
09 maart 2018

INSPIRATIE: marmer in de badkamer

Mag je badkamer wat meer klasse uitstralen? Dan hebben wij de ideale tegel: marmer! Marmer past in elke badkamer en interieur. Deze tegel heeft een gladde textuur en bestaat in heel wat kleuren. De ideale inspiratietegel voor in jouw badkamer!

Marmer is helemaal terug hip! Zo zie je meer en meer bijzettafeltjes met een marmeren blad, kleine marmeren accenten op kasten en zelfs marmeren patronen in kledij. De populairste en meest gekozen marmer in badkamers is de witte variant. Strak en tijdloos en gecombineerd met zwart kraanwerk een verblinding voor het oog. Maar er zijn uiteraard ook andere varianten zoals zwart, bruin of grijs.

Marmer-collectie.jpg

Omdat marmer een tijdloze en elegante tegel is, kan deze gebruikt worden in de hele badkamer of als accentmuur op de vloer of wand. Een leuke variant is de mozaïek. Ideaal voor een highlight in de inloopdouche bijvoorbeeld.

Marmer-in-de-badkamer.jpg

Bij Steylaerts kan de marmertegel zowel in natuursteen als keramische tegel verkregen worden. De keramische variant heeft wel heel wat voordelen. Zo is marmer makkelijk te onderhouden. Vuil gaat er meteen af en keramiek neemt geen oliën, zuren of andere substanties op. Hardnekkige kalkaanslag van het water in de douche maakt ook absoluut geen kans bij keramische marmer!

Natuursteen-badkamer-1.jpg
Natuursteen-badkamer-2.jpg

Is marmer jouw ideale badkamertegel? Kom de hele collectie ontdekken in onze showrooms en geniet nog tot 31 maart van onze opendeurvoorwaarden. Op zaterdagen word je verwend door een professionele barista met heerlijke koffies en Italiaanse dolci!

Maak hier een afspraak

Foto's: Steylaerts en Pinterest

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom