menu
Steylaerts Logo
Blog Jouw badkamer versieren voor Valentijn? We helpen je graag met tips!

Jouw badkamer versieren voor Valentijn? We helpen je graag met tips!

Inspiratie
Vandaag lopen de valentijnsharten weer over van geluk! Tijd om je partner, die je zo graag ziet, eens eventjes in de watten te leggen. Geen cadeau gekocht? Geen paniek, dat hoeft niet altijd! Versier de badkamer op deze manier en je partner zal jou de meest romantische persoon in zijn of haar leven vinden!

Laten we vandaag toch maar de cliché toer opgaan, want dat mag op Valentijn. Trek je decoratieschoenen aan en START!

Niets zo romantisch als kaarsen! Al eeuwen gaan kaarsen mee met de gezelligheid van romantiek. Maar kies misschien iets anders dan de standaard minikaarsjes in aluminiumfolie. Op deze dag mag het gerust wat grootser.

Kaarsen-voor-valentijn.jpg

Die felle lamp in het midden van de badkamer is een ‘killer’ voor de Valentijn sfeer. Deze moet zeker uitblijven! Oplossing? Neem die mooie salonlamp en zet die ergens in een hoekje van de badkamer. Sfeer en gezelligheid: 10/10!

Een warm bad, afgewerkt met rozenblaadjes. Meliger kan haast niet maar geloof ons, scoren zal je doen!

Rozenblaadjes-in-badkamer.jpg

Wie zich echt helemaal wil laten gaan kan de handdoeken ook nog eens in een speciale vorm klaarleggen. In de vorm van een hart bijvoorbeeld, of voor de echte creatieveling: een zwaan.


Afwerken kan met wat bloemen en een streepje muziek. Bloemen zijn prima, maar maak er geen jungle van! En wat mag er zeker niet ontbreken? Aardebeien met chocolade, heerlijk!

Valentijndecoratie.jpg

Wil je je geliefde toch nog iets cadeau doen? Misschien kan een badkamerrenovatie ook wel… wij verwennen alle Valentijntjes tijdens onze opendeur met bubbels en elke zaterdag serveren wij ook nog overheerlijke pannenkoeken! Een gratis tête-à-tête kan nooit geen kwaad!

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten