menu
Steylaerts Logo
20 februari 2018

Minder poetsen dankzij een slim ingerichte badkamer

De lente is in het land! Ook de grote schoonmaak komt er weer aan. Met een slim ingerichte badkamer kunt u de poetstijd maar liefst halveren. Hou bij uw badkamerrenovatie deze tips in het achterhoofd.

Een hangtoilet houdt de vloer vrij

Een hangtoilet heeft alleen maar voordelen. Het is mooier, lichter en moderner, én het vergemakkelijkt het poetsen bovendien. Geen moeilijke hoekjes en kantjes waar u nog achter moet schrobben. U kunt er in één beweging vlot onderdoor en klaar is kees! Hang ook de wc-rolhouder en -borstel omhoog, tegen de muur. Zo blijft de hele vloer rond het toilet vrij. Alweer wat tijd uitgespaard.

Grote tegels met dunne voegen

In sommige voegen durft al eens vuil te kruipen. Hoe dunner de voegen dus, hoe sneller u ze schoonmaakt. Ook grote tegels zijn een goed idee. Kijk maar eens naar het effect van een tegel van 75 x 150. Ze doen uw badkamer groter lijken, maar u moet er minder aan poetsen. Dubbele winst!

Ingewerkte kranen

Rond de kraan is het vaak steviger schrobben op de kalkaanslag te verwijderen. Waarom laat u uw kranen niet inwerken in de muur? Zo vermijdt u dat probleem. Ze maken de wastafel volledig vrij zodat u die makkelijk reinigt. De strakke, moderne look van uw badkamer krijgt u er meteen bij.

Een nis in de douche

Vervangt u uw bad door een douche? Dan is een nis best handig. In zo’n uitsparing in uw muur bergt u gemakkelijk uw zeep, olie of handdoeken op. De nis laat u betegelen samen met uw douche en is dus even makkelijk proper te maken. Handig voor wanneer u douchet … en achteraf poetst!

Renoveren is tijd winnen

Een slimme inrichting zorgt niet alleen voor meer genieten in de badkamer. Ook het poetsen wordt er leuker op: veel vlotter én ook sneller gedaan.
Bent u van plan uw badkamer te renoveren? Neem deze tips zeker mee als u uw nieuwe badkamer ontwerpt. Onze experts vullen die graag aan vanuit hun ervaring. Maak een afspraak en kom langs.

Maak hier uw afspraak

Deel deze pagina