*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog Steylaerts - 777 start enthousiast aan het nieuwe veldritseizoen!

Steylaerts - 777 start enthousiast aan het nieuwe veldritseizoen!

Veel gestelde vragen
Steylaerts---777.jpg

In onze gloednieuwe showroom in Lier werd vanmiddag het veldritteam Steylaerts-777 voorgesteld. Het team van sportief manager Bart Wellens is toe aan haar derde veldritwinter en werd collectief versterkt.

Het team gaat dit seizoen van vijf naar acht pionnen. Bij de heren krijgt Gianni Vermeersch het gezelschap van twee nieuwe collega’s: Adam Toupalik en Wietse Bosmans. “Voor dit drietal wordt het misschien wel de winter van de waarheid”, steekt sportief manager Bart Wellens van wal.

“Gianni is toe aan zijn derde jaar bij het team maar zal zich opnieuw moeten bewijzen na een tegenvallend seizoen. Gianni startte goed in Amerika, maar viel daarna helemaal weg. Dit jaar moet hij zich herpakken en weer in de voorste regionen meestrijden. Zijn sterke zomer met onder andere een derde plaats in Dwars door het Hageland doet ons wel het beste hopen natuurlijk.”

“Adam rijdt zijn eerste seizoen tussen de profs en ook hij heeft een ideale voorbereiding achter de rug. Dat bewijst zijn ritzege in de Arctic Race of Norway en zijn zesde plaats op het EK U23. Adam is erg gemotiveerd om zich ook te tonen in het veld, al werkt hij eerst nog het WK in Innsbruck af. Ook Wietse Bosmans is ambitieus, hij beseft dat dit seizoen wel eens toekomstbepalend zou kunnen zijn.”

Sterke beloftenkern

Nieuw dit jaar is de beloftenkern. Ook daar zijn ze met drie. Timo Kielich is één van de namen om in de gaten te houden. “Timo kan meespelen voor de podiumplaatsen en zelfs een grote cross winnen”, treedt ploegleider Marc Janssens bij. Kielich krijgt het gezelschap van boezemvriend Pieter-Jan Vliegen en Gert Smets.

“Pieter-Jan heeft deze zomer een enorme stap gezet, voor hem is dit een nieuwe ervaring. Toch zal het vooral een jaar van leren worden, het is zijn eerste jaar binnen een professioneel veldritteam. Gert is gemotiveerd om zijn laatste beloftejaar met succes af te ronden. Vorig weekend zorgde hij trouwens al voor de eerste overwinning op het Fort van Kessel”, aldus Janssens.

Arzuffi en Worst vaandeldraagsters: “Elke cross meedoen voor het podium”

De Italiaanse Alice Maria Arzuffi begint aan haar tweede volledige veldritwinter. Vorig jaar pakte de Italiaanse brons op het Europese kampioenschap en won ze de Brico Cross van Bredene: “Ik heb hier vorig jaar veel geleerd. Daar ben ik het team erg dankbaar voor”, vertelt Alice.

“Ik ben ervan overtuigd dat die ervaring dit seizoen meer in mijn voordeel zal spelen. Vorig jaar waren er allerlei nieuwe zaken, terwijl ik nu een beter idee heb hoe ik alles moet aanpakken. Ik ben op die manier erg gemotiveerd om mee te strijden voor de podiumplaatsen.”

Steylaerts-777 versterkte zich deze zomer ook met Annemarie Worst, in 2017 nog beloftewereldkampioene. “Ik denk dat Alice en ik op hetzelfde niveau zitten. Dat brengt dus dezelfde ambities met zich mee. Ik denk dat we samen mooie dingen kunnen laten zien en resoluut de strijd kunnen aangaan met de top van het damesveldrijden. Ik wil mij bovendien ook tonen in de wereldbekers”, klinkt het bij Annemarie.

Nieuwe naamsponsor 777

Niet enkel sportief héél wat wijzigingen, ook op commercieel vlak verandert er wat. Zo is er met 777.be een nieuwe naamsponsor aan boord. 777.be is de ultieme plek om te genieten van honderden online casinogames en de beste sportweddenschappen.

Nieuwe-naamsponsor-Steylaerts-777.png

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00