*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog Steylaerts verhuist naar Lier - reportage RTV

Steylaerts verhuist naar Lier - reportage RTV

Veel gestelde vragen
Een mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf is het minste wat je kan zeggen... Daarom heeft RTV onze CEO Patrick Steylaerts gevraagd om toe te lichten wat deze gigantische stap betekent voor Steylaerts NV.

Steylaerts opent de deuren in Lier op 30 juli 2018

Maandag 30 juli 2018, de datum van een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Steylaerts, de nummer 1 in badkamerrenovatie. Op deze dag zal de verhuis van Berlaar naar Lier voltooid zijn en gaat de nieuwe showroom open! Doorheen de jaren heeft Steylaerts steeds een sterke groei gekend. Dit heeft geleid tot tal van nieuwe aanwervingen, de opening van een logistiek centrum in Berlaar, nieuwe showrooms en ga zo nog maar even door. Zo werd er enkele jaren geleden al voorspeld dat er zonder een verhuis van kantoorruimtes en magazijn, Steylaerts tegen enkele limieten zou botsen om te kunnen blijven groeien aan hetzelfde tempo.

Daarom is er actief op zoek gegaan naar een nieuwe site waar diensten gecentraliseerd konden worden alsook een site die klaar is om enkele tientallen jaren mee te gaan! Een magazijn van 10.000 m2 betekent een enorme boost van onze logistieke capaciteit en Steylaerts zou Steylaerts niet zijn als deze opportuniteit niet werd aangegrepen om ook een nieuwe parel van een toonzaal te openen!

Zoals de andere vestiging in Temse zal ook deze showroom een pareltje worden om in rond te lopen, uniek in zijn soort, uniek in België. Maar liefst 2.500 m2 aan inspiratie voor zowel badkamers als tegels!

Noteer dus alvast 30 juli 2018 in jullie agenda want vanaf dan zijn jullie welkom om onze nieuwe showroom een bezoekje te brengen!

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00