menu
Steylaerts Logo
Blog Steylaerts verlengt contract met team Bart Wellens

Steylaerts verlengt contract met team Bart Wellens

Veel gestelde vragen

In het afgelopen veldritseizoen kreeg het nieuwe team Steylaerts-Verona van debuterend ploegleider Bart Wellens heel wat aandacht. Hoofdsponsor Steylaerts besliste dan ook om het contract met twee seizoenen te verlengen. Zo blijft Steylaerts minstens tot en met seizoen 2018-2019 actief in het veldrijden.

Wekelijks in de media

CEO Patrick Steylaerts: ”Onze renners Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Braam Merlier zorgden haast wekelijks voor de nodige mediabelangstelling met hun goede prestaties. En ook Bart Wellens was natuurlijk niet uit de pers weg te branden. We hebben dan ook niet lang moeten nadenken over de verlenging van onze overeenkomst.”

Het bescheiden team deed het in zijn debuutseizoen niet slecht met tal van podiumplaatsen en zelfs heel wat overwinningen. Als kers op de taart werden Maud, Gianni en Marcel elk voor hun land geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Luxemburg.

En als we de verkoop van badkamerrenovaties van Steylaerts een extra boost kunnen geven met onze prestaties, zou dit natuurlijk helemaal mooi zijn.


bart-wellens.png

Bart Wellens

Ploegleider

Stabiele partner voor succes

Voor komend seizoen mikt het team opnieuw op enkele leuke prestaties met hopelijk de nodige podiumplaatsen. Ploegleider Bart Wellens: “De renners en ikzelf hebben er alvast veel zin in en zijn erg blij dat wij met Steylaerts een stabiele partner op lange termijn gevonden hebben.”

“Het veldrijden draagt op een positieve manier bij tot de algemene merkbekendheid van Steylaerts in gans Vlaanderen,” aldus nog Patrick Steylaerts. “We zijn ook zeer tevreden over de samenwerking met Bart en de renners. Het was echt een bijzonder aangename kennismaking met de cyclocross.”

Bart-en-patrick.png

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten