menu
Steylaerts Logo
Blog Stijlvol zwart in de badkamer

Stijlvol zwart in de badkamer

Inspiratie

Witte tegels, wit porselein en het kraanwerk in chroom: zo zag de typisch Vlaamse badkamer er vroeger uit. Vandaag zijn er gelukkig veel meer kleuren en alternatieven mogelijk. Opvallend is dat veel mensen kiezen voor zwart in de badkamer. En terecht: zwart is altijd stijlvol. Zéker in de badkamer.

Zwart voor eenvoud en elegantie

Wit staat traditioneel voor reinheid en hygiëne. En chroom blinkt even prettig als de grote badkamerspiegel. Dat de combinatie wit-chroom decennialang zo populair was, hoeft dus niet te verbazen.

Maar het kan ook anders. Zwart is zeker even hygiënisch als wit, en zorgt voor extra karakter in het interieur. Want zwart straalt eenvoud en elegantie uit. Het geeft de badkamer een mystiek tintje mee én het combineert ook uitstekend met wit.

Zwart sanitair voor elke stijl

Overweegt u zwarte elementen in uw nieuwe badkamer? Zwart past bij zowat elke stijl. Of u nu houdt van een modern interieur, van retro, industrieel, Scandinavisch of zelfs een landelijke badkamer. Een zwarte wastafel, een zwart meubeltje of zelfs een zwart hangtoilet zou wel eens voor een spectaculaire verrassing kunnen zorgen.

Zwarte accessoires in de badkamer

Misschien houdt u het liever subtieler. Ook dan zijn zwarte accenten een goed idee. Denk aan mooie zwarte profielen voor uw inloopdouche. Of donkerzwart kraanwerk, zwarte handdoekhouders, zwarte krukjes, lamphouders of zelfs stopcontacten. Zwarte elementen zorgen altijd voor een stijlvolle upgrade van uw badkamer, met een tijdloos effect.


Wat zou het effect zijn van zwart in uw nieuwe badkamer? Kom langs in onze showroom in Lier of in Temse en laat u inspireren. Zo kunt u dromen over de upgrade van uw nieuwe badkamer. Wij realiseren die graag voor u.

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00