menu
Steylaerts Logo
Blog Unieke tegels voor unieke luxewagens

Unieke tegels voor unieke luxewagens

Veel gestelde vragen


Young Luxury Cars in Westerlo helpt levensgenieters in hun zoektocht naar een jonge tweedehands luxewagen. Dat doet zaakvoerder Brett De Win op een heel persoonlijke manier. Om zijn modellen te presenteren, bouwde hij dit voorjaar een toonzaal waarin één unieke wagen in de kijker staat.

young-luxury-cars-steylaerts-1.jpg


Bepalend voor de uitstraling van de showroom is de vloer natuurlijk. Maar welke tegel past nu het best bij de glimmende uitstraling van een topwagen? Aannemer Renonic uit Heist-op-den-Berg raadde Brett aan langs te gaan in de showroom van Steylaerts. Samen met onze account manager Mathias vond Brett onmiddellijk de tegel die helemaal met zijn glamoureuze toonzaal zou matchen.


Brett: “Sowieso wilde ik een zwarte, glanzende tegel. Zwart straalt echte klasse uit. Toen ik met Mathias overlegde, liet hij me op de computer verschillende varianten zien die je in de toonzaal zelf niet ziet. Hij adviseerde me om geen volle zwarte tegel te nemen, maar een tegel met marmeren nerven. Zo vonden we een prachtige tegel met subtiele witte en gouden aders. Deze tegel is een meerwaarde voor elke wagen die erop gepresenteerd wordt.”

"De nieuwe showroom is intussen helemaal afgewerkt tot in de puntjes en het resultaat mag gezien worden. De blinkende tegels zorgen voor klasse en uitstraling, de perfecte match voor mijn wagens!"

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten