menu
Steylaerts Logo
Blog Vermijd badkamerblunders met een Steylaerts badkamerrenovatie

Vermijd badkamerblunders met een Steylaerts badkamerrenovatie

Veel gestelde vragen
Wie een badkamerrenovatie wil moet rekening houden met enkele zaken zoals bijvoorbeeld lichtinval, plaatsing van elektriciteit en sanitaire keuze van tegels. Onze mensen zorgen ervoor dat de badkamer van jouw dromen wordt gerealiseerd rekening houdend met efficiëntie! Zie hier enkele badkamerblunders die onze verkopers met gemak weten te onderscheppen!
Badkamerrenovatie.jpg

Ventilatie

Cruciaal punt in de badkamer is de ventilatie. Wie niet ventileert na een warme douche geeft vrij spel aan schimmels! Dus verluchten is een absolute must in de badkamer. Dit kan je doen door je ramen open te zetten na de douche. Heb je geen ramen? Geen paniek, wij installeren een verluchtingssyteem dat mooi weggewerkt is en perfect past bij de tegelkeuze.

Toilet

Sommige mensen zetten ongewild hun toilet in de kijker. Dat doen ze door deze in het midden van de badkamer te willen plaatsen. Maar dat zuigt alle aandacht naar zich toe! Onze specialisten kijken waar het toilet het beste staat zodat deze het minste opvalt! Zo gaat alle aandacht naar je badkamermeubel of inloopdouche!

Verlichting

Over verlichting moet goed nagedacht worden. Je hele badkamer moet op de juiste manier belicht worden. We bekijken met plezier hoeveel spots jouw badkamer nodig heeft om de perfecte sfeer te creëren! Want te veel of te weinig is niet goed, het moet juist genoeg zijn!

Douchegoot

Er moet ook wel wat gerekend worden in de badkamer! Wil je graag een grote douchekop? Dan verbruikt deze waarschijnlijk heel wat water. En het liefst van al moet dat water ook weer even snel weglopen!Onze douchegoten kunnen wat stootjes aan! Daar mag u gerust in zijn.

Douchegoot.jpg

Toekomst

We kijken met u ook graag naar de toekomst. Een bad is mooi in de badkamer maar is het echt nodig? Misschien heb je binnen 5 jaar moeite met in of uit je bad te geraken. Dan kan je soms beter voor een inloopdouche met een extraatje kiezen zoals een zitbankje bijvoorbeeld. Dan hoef je niet binnen enkele jaren opnieuw een badkamer te renoveren.

We zorgen ervoor dat jouw badkamer een pareltje is! Kom langs om uw badkamerrenovatie te bespreken! Maak een afspraak op onze website en vermijd wachttijden!

Maak hier een afspraak

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten