menu
Steylaerts Logo
08 oktober 2018

Waarom je moet kiezen voor vloerverwarming!

Je hebt het ongetwijfeld al gezien: in september gaven we gratis vloerverwarming bij aankoop van een badkamerrenovatie. Wegens succes verlengen we deze actie tot eind oktober! Maar waarom moet je in de badkamer voor vloerverwarming kiezen? Wel hierom dus:

Eerst en vooral warmt de vloerverwarming van Steylaerts snel op. Binnen het halfuur heeft je vloer een aangename temperatuur van +/- 25°C. Heerlijk in de winter! 
 
Onze vloerverwarming heeft een aparte thermostaat waardoor deze helemaal zelf te regelen is, onafhankelijk van de andere thermostaten in je huis. Bovendien is het menu heel makkelijk en snel te bedienen! Je kan er tot 6 verschillende programma’s per dag op installeren! Voor elk moment van de dag een aangepaste temperatuur! 
 
Deze vloerverwarming is uiterst geschikt voor natte ruimtes, de badkamer dus! Daarnaast voorkomt vloerverwarming schimmelvorming in de badkamer. Want eens dat je daar last van hebt, geraak je er maar moeilijk vanaf!

Leuk weetje: een echte gamer verbruikt 900kW elektriciteit per jaar wat neerkomt op zo’n 190 €. De vloerverwarming van Steylaerts verbruikt 240 € per jaar in een badkamer van 8 m2. Niet zo heel veel meer dan gamen en bovendien met een beter doel! 
 
Wil jij je badkamer renoveren en ben je helemaal weg van vloerverwarming? Kom dan zeker eens langs in één van onze toonzalen tijdens de maand oktober want we geven deze maand gratis vloerverwarming! Maak hieronder je afspraak!

Maak hier een afspraak

Deel deze pagina