Zwoele zomernachten overleven met een warme of koude douche ?

De laatste weken is de zomer echt in het land! De temperaturen gaan de hoogte in, de zon schijnt en de terrasjes zitten overvol! Allemaal heel leuk tot als je gaat slapen.. Woelen, keren en het alsmaar warmer krijgen zijn niet bevorderlijk voor je nachtrust! Daarom raden ze aan om een douche te nemen voor je gaat slapen. De ene zegt dat je koud moet douchen en de andere gaat dan weer voor de warme douche. Maar wat is nu de beste temperatuur om een goede nachtrust te hebben? 
 
Een koude douche is zeker en vast niet de oplossing. Erger nog, het werkt omgekeerd en geeft je meer energie waardoor je slaap heel ver te zoeken is! Maar ook een warme douche is niet ideaal. En geef nu toe, wie wil er in een warme douche kruipen als het al de hele dag 30 °C is? 
 
Nee nee, lauw water is de perfecte manier om je nachtrust te garanderen! Het is net koud genoeg voor het verfrissende effect en net warm genoeg om niet te klappertanden! 
 
Nog extra tips? Hou je voeten, nek, binnenkant van de knie, polsen, enkels, ellebogen en liezen fris met een washandje of ijsblokjes in een doek gewikkeld. Deze plekken zorgen meteen voor extra verkoeling! 

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Showroom Lier
Schollebeekstraat 29 - 2500 Lier
03 482 13 53
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Showroom Temse
Hoogkamerstraat 308 - 9140 Temse
03 711 04 04
Bekijk op Google Maps

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten

Spring eens binnen of maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak