*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog Badkamertrends: jungle fever

Badkamertrends: jungle fever

Inspiratie
Voel jezelf één met de natuur en breng de jungle van buiten naar binnen in de badkamer. De natuurlijke geuren, kleuren en decoratie brengen je meteen tot rust. Zie hier onze tips voor de jungle fever badkamer!

Aardse tinten

Ga voor aardse tinten in de badkamer. Leg bijvoorbeeld een bruine Woodstone op de vloer en ga voor beige/ greige tegels op de muur. Probeer zeker ook een accentmuur! Onze ‘Massive’ en ‘Vulcan’ collecties brengen een rotsachtige sfeer mee! Zet deze in de douche en voel je thuis in je eigen waterval! Ontdek deze twee tegels nu in onze showrooms!

Planten

Wie van de jungle houdt kan onmogelijk geen planten in de badkamer zetten. Planten geven de badkamer een aangename natuurlijke sfeer. De jungle komt dan echt tot leven in de badkamer. Geen plant inspiratie? Wij weten wel 5 planten die ideaal zijn voor in de badkamer!

Jungle-fever-1.jpg
Jungle-fever-2.jpg

Deco

Decoratie is heel belangrijk in een jungle badkamer. Niet alleen planten geven je badkamer een opwaardering, ook andere elementen dragen bij tot jouw ideale jungle badkamer!

Een spiegel met een houten omkadering creëert meteen een urban look in de badkamer. Heel leuk als je hem zelf maakt. De omkadering van een oud schilderij of een oude foto hang je rond een nieuwe spiegel. Want hoe leuk is het wel niet als je iets zelf maakt en ook dagelijks gebruikt

Decoratie.jpg

Rieten manden zijn tegenwoordig enorm in. Heel wat jonge mensen hebben minstens één rieten mandje in de badkamer staan. En waarom zouden ze het niet doen? Het is een hele leuke trend en past perfect in een jungle badkamer! Dus rep je naar de winkel en haal jouw collectie rieten manden!

Rieten-manden-1.jpg
Rieten-manden-2.jpg

Voetmatjes in hout! Vergeet de sponsachtige voetmatten die heel lang nat blijven als je uit de douche komt! Houten voetmatjes passen perfect in de jungle badkamer en drogen ook sneller op! Enig minpuntje? Een houten voetmatje is wat gladder dan een sponzen. Dus oppassen is de boodschap!

Houten-vloermatje.jpg

Kom langs bij Steylaerts in Berlaar of Temse met jouw ideeën! Dan helpen wij je graag vooruit! Tot eind september opendeur met een gratis glaasje bubbels, koffietje en heerlijke wafels!

Maak hier een afspraak

Jungle-badkamer.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00