*** Opendeur actie: 2024 euro cadeau *** Actie: 2024 euro cadeau

menu
Steylaerts Logo
Blog De badkamerkleuren van 2020

De badkamerkleuren van 2020

Inspiratie

Tradities zijn er om in ere te houden. Zo ook de jaarlijkse traditie van kleurenspecialist Pantone om een kleur van het jaar te kiezen. Voor 2020 kozen ze voor de kleur classic blue, oftewel klassiek blauw. Badkamerkleuren zijn daarentegen altijd al een buitenbeentje geweest. We lijsten graag voor u de badkamerkleuren van 2020 op.

Zwart: de luxekleur voor uw badkamer

We vertelden het u al in ons blogartikel rond de badkamertrends van 2020: zwart is de trendkleur voor dit jaar. Door zwart te gebruiken zorgt u voor een luxueuze uitstraling in uw badkamer. Bovendien lijkt uw badkamer steeds proper, aangezien het vuil niet opvalt in een zwarte badkamer. Combineert u het zwart met wit? Dan creëert u zonder twijfel een tijdloze topper. Een zwart-witte badkamer wordt u gegarandeerd nooit beu.

Zwart-witte badkamer

Bron foto: nextluxury.com

Combineer met metaalkleuren

2020 is het jaar van de doorbraak van de edelmetalen in de badkamer. Goud, brons of messing, deze kleuren zijn helemaal in de mode. Zeker in combinatie met zwart zorgen deze metaalkleuren voor een prachtig en luxueus contrast. Overdrijf echter niet met het gebruik van metaalkleuren. De kracht zit hem in de subtiliteit. Door de edelmetalen met mate toe te passen, houdt u de inrichting stijl- en smaakvol.

gouden-kraan-badkamer.JPG

Stap voor stap richting zwarte badkamer

Bent u helemaal overtuigd om uw badkamer in een nieuwe kleurenpallet te steken? Perfect. Wellicht is het een goed plan om dit stapsgewijs aan te pakken. Zo kan u alvast wennen aan de donkere kleuren. Vervang een badkamerkraan, toiletrolhouder of badkamerplank door een zwart exemplaar. Dit geeft meteen een leuk accent in uw badkamer. Bent u daarna klaar om een volgende stap te zetten? Overweeg dan eens om uw badkamermeubels te vervangen door een zwart exemplaar. Vergeet ook de tegels niet. Zowel de vloer als de muur mogen in 2020 gerust een duister kantje hebben. Tot slot richten we onze aandacht op de badkamerverlichting. Met een donkere badkamer is de juiste verlichting erg belangrijk. Zorg zeker voor meerdere lichtpunten. Ook een badkamerspiegel met verlichting is een topidee.

zwarte-badkamer-met-goud.jpg

Bron foto: completehome.com.au

Wilt u graag een zwarte badkamer, maar wilt u er niet alleen aan beginnen? Maak dan snel een afspraak in onze showroom. Onze verkopers helpen u graag verder.

Maak uw afspraak >

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.4

Tijdelijke ingang via
Aarschotsesteenweg
(Klik hier voor meer info
)

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Tot eind februari ook elke zondag open van 13u00 - 18u00